http://www.youtube.com/watch?v=ioXjgR0NooQ
Same tam się nie znalazły, ciekawe co za gnojek je tam wrzucił. No i dobrze, że ci ludzi je znaleźli.
Dlaczego same by tam nie mogły wejść?
Bo żeby pies szedł, ktoś go musi prowadzić na smyczy.
Dlaczego same by tam nie mogły wejść?
Niby mogły, ale szansa na to jest według mnie bardzo niewielka, mam w domu i obok niego kilka psów, a nie zdarza im się wskakiwać do wody (mamy staw) bez polecenia, nie mówiąc już o tym, bym któregokolwiek miał kiedyś z niej wyciągać. :D
Co do tego, czy przeżyły - czytałem gdzieś w Internecie, że tak, otrzymały opiekę weterynaryjną i teraz mają leczone oczy, bo od chemicznych substancji zawartych w smole utraciły częściowo wzrok.
EDIT: tutaj przetłumaczony fragment z opisu filmu w tłumaczu Google:
Dzięki Bogu uratować te dwa szczeniaczki, przenosząc je gdzie niektóre znajomości weterynarzy w celu zrobić coś dla nich, jednak trudno jest.
Wrzucic do smoly tych ktorzy wrzucili je do smoly!!! Wiadomo, ze jak pies to czlowiek i smycz!
wątpię, żeby przeżyły. Napicie się ropy czy smoły jest poważnym zatruciem.
A te pizdy nie mogły się bardziej zamoczyć, tylko ciągną te psy za łby...
swoją drogą takie filmy powinny być kasowane z YT:/ pamiętam, że kiedyś trafiłem na ratowanie kota z zaschniętego betonu, to do tej pory mam ciary, gdy sobie o tym przypomnę..
A może ty nie powinieneś ich po prostu oglądać? :| Możesz mówić za siebie? Co kogo obchodzą twoje słabe zwieracze?
A te pizdy nie mogły się bardziej zamoczyć, tylko ciągną te psy za łby...
No tak, najlepiej tam było wskoczyć i stać po pas w smole obok dwóch, przerażonych psów, które mogą cię ugryźć. Nie wspominając już o tym, człowiek nie dość żeby się mocno ubrudził, to jeszcze o własnych siłach by nie wyszedł. Ugrzęzła ci kiedyś noga w błocie? Mi mniej więcej do kolana a i tak nie mogłem jej wyciągnąć. A to jest smoła.
W szkole mi mówiono, że ratować trzeba tak, żeby samemu nie być potem ratowanym.
Post [7] zaintrygował mnie i postanowiłem tego poszukać.
Zapewne chodzi o ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=5K7H86Qk4DM
Niezłe.
super game fan - bardzo proszę Cię o kontakt na adres e-mail bo nie wiem kompletnie jak tu na priv pisać ;/ [email protected] Z góry dziękuje.