Cześć. Czy mógłby mi ktoś objaśnić jak wgrać na w/w tableta czystego androida? Tablet ostatnio bardzo zwolnił i wydaje mi się, że to przez nakładkę Orange. Z góry dziękuję za pomoc :)
pomocne miejsce jeśli chodzi o androida - mają osobną sekcję dla tabletów i tam bym proponował spróbować
Tylko tam niestety nie ma kategorii dla 10.1. Jest tylko 7.0, a nie wiem czy wszystko by działało.
Bo jeśli z 7.0 wszystko działa na 10.1 to problem rozwiązany :)
Niejedna 7 calówka ma większa rozdzielczość od 10. Także wielkością ekranu bym się nie sugerował.
No właśnie chodzi o to, że ma inną rozdzielczość. Ja w temacie androida jestem niezbyt zaawansowany więc wolę się upewnić zanim zabiorę się za "grzebanie"
No to jak, odpowie ktoś? Już nawet nie chodzi o Androida 4.1.1 tylko żeby wgrać coś innego niż to Orangowskie badziewie :)
masz na forach i you tubach instrukcje krok po kroku, to nie jest takie hop siup, żeby ktoś po prostu powiedział... najpierw musisz zrobić roota, potem wgrać odpwiedni ROM, im bardziej egzotyczny i marny tablet, tym mniej wskazówek i szans powodzenia...