Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pytanie: Czy SKYRIM ma polskie napisy?

23.11.2011 23:51
1
GANDI589
38
Pretorianin

Pytanie: Czy SKYRIM ma polskie napisy?

Chciałbym wiedzieć czy w grze pod tytułem Skyrim można wybrać wersję angielską z polskimi napisami. W sklepach na pudelku widzę ANG I PL. Wiedząc, że Cenega jest wydawcą to jak w przypadku Rage spodziewam się niestety tylko angielskiego i polskiego dubbingu. Ale w sieci niejednokrotnie znajdywałem stwierdzenie, że ma polskie napisy. Nie jestem pewnie nadal i chciałbym dostać odpowiedż od osoby co ma tę grę i widziała na własne oczy taką możliwość. Bardzo mi zależy na graniu w te grę w wersji oryginalnej, a jeśli nie to będę musiał trochę poczekać na spolszczenie napisów chyba z pół roku.

23.11.2011 23:52
xanat0s
2
odpowiedz
xanat0s
243
Wind of Change

Tak, w Skyrim jest wersja kinowa.

Wydawca się postarał, bo mamy dostęp zarówno do pełnej angielskiej wersji oraz pełnej polskiej oraz kinowej polskiej. Te dwie ostatnie możemy nawet wybierać z menu gry - nie trzeba nic przeinstalowywać. Wersję angielską można za to dograć za pomocą Steam, także bez przeinstalowywania.

Savy działają nawet po zmianach wersji językowej.

24.11.2011 01:55
Kompo
3
odpowiedz
Kompo
212
Legend

Warto dodać, że tylko w wersji PC.

24.11.2011 11:57
xanat0s
4
odpowiedz
xanat0s
243
Wind of Change

Prawda, ale autor napisał, że na pudełku widzi ANG i PL, a konsolowe są tylko ANG, więc założyłem, że autor mówi o wersji PC :)

24.11.2011 13:19
5
odpowiedz
GANDI589
38
Pretorianin

Dokładnie mówiłem o wersji PC i chce podziękować za odpowiedź chyba już nie muszę zwlekać z zakupem i brawa dla Cenegi dobrze, że nie zrobili tak jak W Ragu.

Forum: Pytanie: Czy SKYRIM ma polskie napisy?