Chciałbym wiedzieć czy w grze pod tytułem Skyrim można wybrać wersję angielską z polskimi napisami. W sklepach na pudelku widzę ANG I PL. Wiedząc, że Cenega jest wydawcą to jak w przypadku Rage spodziewam się niestety tylko angielskiego i polskiego dubbingu. Ale w sieci niejednokrotnie znajdywałem stwierdzenie, że ma polskie napisy. Nie jestem pewnie nadal i chciałbym dostać odpowiedż od osoby co ma tę grę i widziała na własne oczy taką możliwość. Bardzo mi zależy na graniu w te grę w wersji oryginalnej, a jeśli nie to będę musiał trochę poczekać na spolszczenie napisów chyba z pół roku.
Tak, w Skyrim jest wersja kinowa.
Wydawca się postarał, bo mamy dostęp zarówno do pełnej angielskiej wersji oraz pełnej polskiej oraz kinowej polskiej. Te dwie ostatnie możemy nawet wybierać z menu gry - nie trzeba nic przeinstalowywać. Wersję angielską można za to dograć za pomocą Steam, także bez przeinstalowywania.
Savy działają nawet po zmianach wersji językowej.
Prawda, ale autor napisał, że na pudełku widzi ANG i PL, a konsolowe są tylko ANG, więc założyłem, że autor mówi o wersji PC :)
Dokładnie mówiłem o wersji PC i chce podziękować za odpowiedź chyba już nie muszę zwlekać z zakupem i brawa dla Cenegi dobrze, że nie zrobili tak jak W Ragu.