Witam!
Po pierwsze chciałbym abyście odpowiedzieli mi na parę pytań związanych z PAYDAY 2. Mam tę grę od niedawna i ostatnio wylosowałem coś o nazwie Dallas safe (po zwycięskim zakończeniu misji). Co to jest i do czego służy?
Inna sprawa, jak dzielą się tutaj klasy i perki? Tzn, jeżeli inwestuję w Hitman i coś innego to czy działają oba perki z różnych ,,półek", czy jakoś wybieramy który ma aktualnie być uruchomiony?
I analogicznie jak wygląda to w wypadku klas? Np. technik i jakaś inna?
I ostatnie pytanie na temat PAYDAY, jak to jest z naszą kryjówką? Możemy tam zapraszać znajomych? I jak to jest z jej wyglądem? W tutorialu coś było mówione, że jej wygląd się zmienia w trakcie bogacenia się ale nic takiego nie zauważyłem..
I pytanie z innej beczki, niektórzy z Was kojarzę pewnie stronę ,,www.the100.io", która pomaga wyszukiwać graczy do wspólnej gry. Niestety jest ona bardzo ograniczona, ponieważ obsługuje tylko kilka tytułów. Czy ktoś z Was słyszał może o bardziej zaawansowanym odpowiedniku tej strony? Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;)
Jako iż dawno grałem w Paydaya, to odpowiem tylko o kwestii sejfów, kryjówki i perków. Zmiana wyglądu polega na pojawieniu się w jednym z pokoi masek i broni. I tyle. Perki działają tylko te "wybrane".
Te sejfy to odpowiednik skrzynek z CS GO, kupujesz wiertła za prawdziwą kasę i otwierasz za ich pomocą sejfy. Dostajesz wtedy skórki, które możesz nałożyć na broń lub sprzedać na rynku Steam.
http://steamcommunity.com/market/search?appid=218620#p1_price_asc
Ale jak poszedłem w jeden perk trochę i trochę w drugi to oba działają?