Cena detaliczna 3DS-a oscyluje wokół 250 dolarów. Jeżeli doliczyć do tego podatek, będzie trochę więcej. Jeżeli doliczyć marże sprzedawców i niekorzystny system wymiany dolarów na euro i na polskie złote wychodzi już coś w okolicy 1100 zł. Skoro 3DS kosztuje więcej niż Xbox 360 i Wii, to ile będziemy musieli zapłacić za PSP2?
Konkretnych liczb dalej nie znamy, zaczynają pojawiać się dopiero pewne przedziały. Równocześnie z oficjalnymi informacjami Sony i wyciąganymi przez dziennikarzy szczególikami dotyczącymi sprzętu, działają zachodnie sklepy. Na przykład GameStop wystawił już na sprzedaż preorder NGP za... 999,99 dolarów.
aha fajnie :((
z ciekawości obliczyłem
Kwota 999.00 USD - USA
Przelicznik 2.7135
Wynik 2710.79 PLN - Polska
FFFFFFFUUUUUUU dobra to ja jednak zbieram na tego Xboxa ;/
A wy pozwolicie sobie jeśli cena naprawde będzie koło tego ?
i czy słusznie kupić tą konsole według was ?
Człowieku, SONY samo przyznało że nie walną ceny w wysokości 599 USD lub wyższej, więc skąd te 2700 zł???
;;_;;
Cena ta została podana tylko po to żeby ludzie mogli już zamawiać, specjalnie walnęli taką wysoką żeby potem móc obniżyć.
Devorels --> Co Ty bredzisz? W UK 3DS kosztuje 179 zl, czyli okolo 800 zl. W naszych sklepach można mieć za nieco ponad 900 zł, więc nie wiem skąd wziąłeś 1100 zł.