Poszukuję jakichś butów w cenie do 100 zł (czyli w praktyce pewnie przedział 80-100, bo nie wiem czy niżej jest sens schodzić). Buty takie zwykłe, do chodzenia na co dzień, nie żadne stricte sportowe, mają po prostu w miarę dobrze wyglądać i być dość dobrej jakości (tzn. żeby nie rozleciały się po miesiącu).
Może ktoś coś polecić? Allegro, sklepy internetowe, sieci typu CCC czy Deichmann - wszystko wchodzi w grę.
To już trzeba pytać o rekomendacje nawet w kwestii butów za stówkę? Idziesz do CCC czy tam Deichmanna i tam masz mnóstwo opcji, wybierasz te, które Ci się podobają, bo przy takiej cenie różnicy w jakości nie uświadczysz.
Chyba, że założyłeś wątek, by sprowokować ludzi, by zaczęli pyskówkę w kwestii wydawanych pieniędzy na buty.
Idziesz do CCC czy tam Deichmanna i tam masz mnóstwo opcji, wybierasz te, które Ci się podobają, bo przy takiej cenie różnicy w jakości nie uświadczysz.
no i dobre są takie buty czy nie? bo pójść to ja sobie mogę również na bazar i tam mam mnóstwo opcji za 30 zł.
Chyba, że założyłeś wątek, by sprowokować ludzi, by zaczęli pyskówkę w kwestii wydawanych pieniędzy na buty.
wtedy ustaliłbym inny przedział cenowy, ale w sumie nie mam nic przeciwko :p
do 100 będzie ciężko, w deichmanach i CCC znajdziesz takowe ale zwykle obciachowo wyglądają. Zauważyłem ostatnio, że tesco ma spory wybór butów sportowych do stówy, wyglądają całkiem nieźle, ale pamiętaj, że mogą się szybko rozlecieć:)
dobra to przejdę się po mieście i obadam sytuację, najwyżej trochę dołożę jak będzie trzeba. w tych butach mam zamiar chodzić w sumie tylko do roboty, więc chciałbym wydać jak najmniej.
Lepiej dołóż do 200zł i kup coś firmowego. Zaraz mnie zjadą anty-fani pumy, nike...
już mam coś firmowego, potrzebuję dodatkowej pary.
popatrz na allegro za butami kappa. kupisz je do 100-120 a niektóre modele sa fajne i powiem ci ze nawet wytrzymałe
polecilbym ci te buty, sam posiadam jako "dodatkowa" para
http://allegro.pl/fila-classic-2011-rozm-43-27-5cm-kurier-24h-i1739853445.html
no to trzeba było tak od razu, że chcesz bylejakie do pracy - spokojnie takie znajdziesz w Deichmanie, CCC czy Tesco
no, te file z [11] nawet spoko. z kappy nic ciekawego nie widzę niestety, za to jest na allegro trochę lonsdale'i w tej cenie (pewnie kupione w UK za pare funtów xD). nie słyszałem co prawda za dużo o butach tej firmy, ale chyba powinny być jakościowo lepsze niż jakieś no-name'y.
przejdę się jeszcze po deichmanach i zobaczę.