Przyspieszenie neostrady - ile to kosztuje?
Witam, korzystam z oferty funpack hd z tabletem. Internet 10mb/s, TV + telefon. Płacę około 110zł miesięcznie (nie pamiętam, ale chyba dokładnie 110). Przy tym internecie prędkość uploadu wynosi jakieś 0,8. Potrzebuję internetu, który pozwoli mi na streamowanie (te 2,0~ uploadu chociaż) i tu pojawia się pytanie. Czy można bez przeszkód przyspieszyć internet w czasie trwania umowy? Jeśli tak, to jakie mogą być różnice w cenie, jeśli chciałbym mieć np 30, albo 40mb?
Jakoś nie mogę znaleźć info nigdzie, może to przez gorączkę, trochę się przeziębiłem i kiepsko dziś myślę :f
Neostrada fiber vdsl 40mbit.
Uploadu dają 4mbit.
147,24 za fanpak na 40mbit http://orange.pl/kid,4002268607,id,4002825925,title,FunPack-HD-z-tabletem,article.html
2219393 - zadzwoń i wypytaj czy masz możliwości na vdsl i czy cie zmigrują bo chcesz im płacić więcej.
Istnieje możliwość przyspieszenia neostrady w trakcie trwania umowy. Po pierwsze zrywasz aktualna umowę z Orange. Po drugie zawierasz nowa umowę z inną firmą oferującą szybszy dostęp. I tyle.
HumanGhost --> Tak i placisz z tysiaka kary za zerwanie umowy. Normalnie swietny pomysl. Powienienes za niego dostac nagrode Jobla.