Siema :>
Jak ktoś ma nadmiar jakichś steam giftów lub po prostu nie są mu potrzebne to ja bym bardzo chętnie przyjął :)
jbc mail: [email protected]
Z góry dzięki.
Ja mam Assassins Creed. Sprzedam za 4.99€. Chcesz?
Contributor, aktualnie jestem w dość liptonowej sytuacji, jeżeli chodzi o kasę, więc nope.
Żałosne...
Mam nadzieje, ze za darmo dostaniesz co najwyzej gifta z Dota 2.
[9]
Jest chyba nawet user na steamie ktory rozdaje gifty do doty? Ktos podawal linka forum, teraz nie moge znalezc.
[7] Przecież masz nawet temat SG na tym forum, a z PB rejestruj się normalnie, bo za refy on dostanie później za darmo grę :3
[11] A ty jako prawdziwy Polak zesralbys sie jakby ktos inny dostal cos za darmo? Podalem link i zaznaczylem, ze to ref, czego jeszcze wymagasz? Zebym napisal, zeby z tego refa nie korzystac? To juz dopiero zalosne...
[5] Rowniez dziekuje za rejestracje z refa. ;)
[13] Podalem i zaznaczylem, skoro ktos i tak sie ma rejestrowac to czemu mialby nie wyswiadczyc mi tej przyslugi, szczegolnie jak wczesniej nie slyszal o SG ani PB? A Ty bys sie zesral gdybys sobie darowal takie durne uwagi? Tez nie mozesz zniesc, ze ktos inny moglby cos dostac za darmo? Zawisc, znasz takie slowo?
[12]
Zesrałbyś się gdybyś podał bez refa? Trzeba sie czaic na jakies darmowe szanse nonstop?
Tak, zesrałbym się. Rozumiem że chcesz trochę, skoro o to pytasz.
Chcesz DOTA 2 ?
@edit: Poszło :)