Cześć. Jako iż bardzo lubię czytać - jak ktoś chce wyrzucić to bardzo chętnie przyjme gazety z cd-action, przesyłke pokrywam - na jakieś piwo zawsze dorzuce. Piszcie to lub gg 8945104.
Ja mam tego od groma od '98 tak do '03 ale moge tylko odsprzedac.
Ja mam prawie wszystkie od lipca 1998 do jakoś 2006 roku, stan - widać, że swoje przeszły, chętnie się pozbędę wszystkiego za 200 zł lub jakieś fajne gry na Xboxa 360 :)
To moja kolekcja, bardzo pomieszana, jest pierwszy numer cda w historii, tj. z kwietnia 1996, są numery z lat 97, 98, 99 itd. ale jest i mnóstwo roczników powyżej 2000, tak do 2009 z wyjątkami powyżej. Łącznie jest ok. 100 numerów.
Licząc jedynie po 2 zł od numeru wychodzi ok. 200 zł, a i tak uważam, że to bardzo niska cena.
Możemy próbować jakoś dojść do porozumienia, ale poniżej pewnej rozsądnej kwoty nie zejdę.
Ponowie no nie aż tyle. Ok 50 numerów max. Im nowsze tym lepiej. Mogę maxymalnie dać 20zł + wysyłka.
Wracam po nieobecności i odpowiadam:
Numery: 04/10, 07/08, 01/10, 07/09, 11/10, 01/11 oraz 05/02.
Do niektórych z tych numerów daje płyty i wpizdu. Dajesz 40 zł i kwita.
EDIT: 30?
Radziłbym Ci się nad tą ceną zastanowić zwłaszcza, że każdy nowszy numer kosztuje 16 zł, a moje egzemplarze są zadbane i jak powiedziałem dorzucę płyty. Do 20 nie zejdę.
Co to chłopie chcesz dać 20 zł za 50 numerów ?
Myślę, że "trochę" mało. Licząc nawet, że jeden numer za 2 zł.
Wow, co za pazerność. A potem się odkrywa, że do takiej kolekcji w zasadzie się nie zagląda, miejsce zajmują ważniejsze rzeczy i pisemka lecą do piwnicy albo się człowiek głowi komu to oddać za darmo, vide http://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10349366
Ja mam multum Gamblerów, SS, Resetów, CDA, starych Playów, Gamestarów i różnych 'incydentalnych' - wszystkie wylądowały na dnie szafy. Czekają na "kiedyś", "po coś"
Ludzie. Ja NIE CHCE kupić. Jak ktoś ma do wyrzucenie, czy np. leży i się kurzy, to ja chętnie przyjme bo nie mam co czytać. Jeśli ktoś chce jakieś dopłaty - MAXYMALNIE 20zł mogę dać. Nie piszcie mi z propozycjami 200zł. Ok. 30 egzamplarzy by mi pasowało.
Ja chętnie oddam. Te 20zł + przesyłka spoko. Same czasopisma, bez płyt.
Mam ich ponad 20, kiedyś robiłem wątek i niby się ktoś zgłosił ale ostatecznie nie wyszlo. Także leżą i zabierają miejsce.
Backside - To nie pazerność sprzedających, a szukanie idiotów przez kupującego. Jeśli ktoś chce oddać za darmo to ok, ale jeśli ktoś zamierza sprzedać za rozsądną cenę, a osoba chętna chce jej dać grosze to wtedy nie jest w porządku.
Owszem zdarzają się życzliwe osoby, które robią innym prezenty, miły gest.
Backside -> to nie pazerność, tylko za darmo nie chce mi się dymać z 15 kg magazynów na pocztę, skoro za darmo mogę je wyrzucić do śmietnika koło domu.
Poza tym w tytule jest "odkupię", nawet nie czytałem treści posta.
CDA się skończyło na numerze z 1999 roku (okładka z Soul Reaver, chyba numer wrześniowy). Poszukam w piwnicy, może mam jakieś stare numery. Po 1999 jeśli coś kupiłem to nie trafiało do archiwum między ogórki, a buraki.
Jak nie masz co czytać, to idź do biblioteki.
Z czystej ciekawości, na ile oceniacie wszystkie numery od 22 nr, z pełnym zestawem płyt (oprócz pełnej wersji Tomb Raider 1) i gadżetów (chyba wszystkie gadżety są...) ?
Kupuje od nr 1, ale ja kolega z postu [23] po przeczytaniu leci na śmietnik, bo nawet w kominku nie chce się palić... szkoda kominka :P
Od 22 do 40 dosyć dużo. Trudno powiedzieć ILE, ale raczej niemało, bo przynajmniej te numery, które wymieniłem to klasyka. Nie sprzedałbyś nr 40?
[23] A Metallika na Kill'em all
Szkoda że nie pisałeś wcześniej, jakiś czas temu wywaliłem przeszło ponad 60 numerów do śmieci (za dużo to miejsca już wszystko zajmowało).
Od chyba z tego co pamiętam 112 numeru miałem prawie wszystkie do 180.
Mam jak chcesz nr 186/188/189/190/192 i 1 numer Playbox.
Oddam za darmo, koszt wysyłki pokrywa osoba która to chcę :P ( jakieś 10, max 15zł)
Nie chce mi się foty robić. Oto co mam:
No cóż, numery jakie mam (nie wiem czy wszystkie bo jeszcze całej szafy nie przeszukałem):
9 i 10/2007
6,8,9,10 2 egzemplarze, jeden oryginalnie zamknięty,112008
cały rok 2009
i aktualnie cały rok 2010 oraz rok 2011 do aktualnego numeru.
plus do tego
Komputer Świat Gry 92008
PLAY 12008; 82007; 92008
jak co jeszcze znajdę to dopiszę :)
Ogólnie mogę jeszcze dorzucić Press Booka gry Warhammer Online który otrzymałem na PGA chyba 2008 ;)
Jakby ktos chcial odsprzedac egzemplarze z lat dziewiecdziesiatych po 2-3 zl sztuka, to chetnie przyjme, ale to tak za dwa tygodnie, bo teraz mnie nie ma w domu.
Jakby ktos chcial odsprzedac egzemplarze z lat dziewiecdziesiatych po 2-3 zl sztuka, to chetnie przyjme, ale to tak za dwa tygodnie, bo teraz mnie nie ma w domu.
Wiemy, że nie ma Cię w domu. W końcu jesteś w internecie.
Mam 43 numery CDA na sprzedaż.
2004-2007
2 ziko od sztuki
Do tego trochę płytek z 2004, 2005, 2006, 2007. Też 2 zeta od sztuki.
Chętni? GG:13574979
@kosik007
Odezwij się do mnie na GG, ewentualnie daj jakiś kontakt do siebie.
Jakby ktoś miał 4 i 22 numer Secret Service do sprzedania, to zapewne będę chętny. :)
Na część numerów 1-50 w idealnym stanie tez może bym był. :P
Kiedyś też będę miał jakieś do sprzedania, jak zrobię porządek z podwójnymi. :) CDA też, jak będę robił porządek na strychu. :P
Jasne, że pazerność, bo to nie jest pytanie "czy ktoś nie ma przypadkiem cennego kolekcjonerskiego gadżetu X do oddania w dobre ręce za browara" tylko o zalegającą makulaturę :).
QamilekQ ---> 5 sekund zajęło mi znalezienie gg i maila do Lukisa...