Jak w temacie.Ja dziękuję Bogu że jutro mam jeszcze wolne.Przez cały post nie piłem alkoholu a od wczoraj nie trzeźwieje.Jakbym miał jutro iść do pracy to bym się zabił.Jutro cały dzień z ukochaną grą BC2.A wy jak lecicie zarabiać na chleb?
Wstaję o piątej
a tak w ogóle to od kiedy niby alkohol jest zakazany w poście? i co za katolik niby najpierw pości a potem całe święta pływa, a nawet kościoła nie odwiedzi -.-'
Ja tam mam caly tydzien wolny...
Nie :D
spoiler start
Bo jeszcze się uczę ;3
spoiler stop
Pobudka o 6:15. Pocieszające jest to, że ten tydzień jest o jeden dzień krótszy. :)
kolego z 3 nie ma obowiązku postować ale w poście każdy powinien odmawiać sobie pewnych przyjemności (mój tata np. wogóle słodyczy nie jadł).Nie ma przymusu ale powinno się przynajmniej w poście odmawiać przyjemności.A co do Kościoła to oczywiście że byłem w Kościele.Byłem na 12-15 więc rano zimny prysznic i na trzeźwo poszłem Kościoła.Nie wyobrażam sobie Niedzieli a tym bardziej takiego święta bez pójścia do Kościoła. więc spokojnie po Kościele zawsze zaczynam jak ja to mówię maraton alkoholowy.
Uczniowie Podst. Gim. i LO. pozdrawiają "dorosłych ludzi" :D
Nie, bo nie mam jutro zajęć. Wtorek wolny według planu.
E tam.... Ja się wcale nie cieszę... Trzeba na środę robić. Ale za to mam wolne w piątek i poniedziałek
Boże jak ja bym chciał się wrócić do szkoły.Szkolne lata są wspaniałe.Wagary, szkolne miłości.Niestety już nigdy nie wrócą.Zazdroszczę wszystkim którzy chodzą jeszcze do szkoły.Pamiętam kiedyś w gimnazjum miałem zdawać matematykę bo groziła mi pała a zamiast tego z wdoma kumplami poszliśmy na wagary......cały tydzień.Takich chwil się nie zapomina.Trochę mnie na wspomnienia wzięło.
Tak. I się cieszę, bo kilku moich znajomych nie ma takiego luksusu.
właśnie siedzę w pracy :3
Uczniowie Podst. Gim. i LO. pozdrawiają "dorosłych ludzi" :D no tak bo technika muszą zapierdalać do szkoły.
niektórzy ludzie narzekają na szkołę, a własnie ten czas to nalepszy czas w całym życiu ! :)) potem zaczniecie pracować, przychodzić do domu zmęczeni jak sk***ysyn, i tylko praca rachunki praca dom rachunki i tak w kółko.. no chyba że ktoś ma bardzo dobrze płatną prace wtedy nie trzeba sie martwić rachunkami.
a tak to przychodzicie ze szkoły zazwyczaj o 15 (w tym ja) walniecie sie na kanape, i oglądacie telewizor albo idziecie na dwór do kumpli ,, albo cokolwiek i macie czas wolny !
niestety nie.... takto moglbym o 7 wstac...
a jestem jutro szofer na lotnisko wiec musze o 5 wstac. Przejebane.
[18] a studenci to myślisz, że co? Też wolne...
Tylko ja w tym wątku mam już dosyć wolnego? Na szczescie jutro juz koniec...
ja juz wczoraj wieczorem bylem, a dzisiaj w teorii od rana mialem pracowac. teoria teoria, a praktyka, ze wczoraj gralem do pozna w nocy w left 2 dead i dzisiaj wstalem o 9 i siedze na forum.
a ze pracuje sam u siebie, i sam sobie grafik i rzeczy do zrobienia ustalam... taki lajf :P
Już w pracy, trzyma sie jeszcze świąteczna atmosfera, prawie wszyscy wzięli sobie wolne, wiec nie jest tak źle.
Miałem jutro mieć na dziś urlop (zawsze sobie o jeden dzień przedłużam Wielkanoc) ale dowiedziałem się że umarł ojciec mojego szefa - no i uznałem że nie dziś.
left 2 dead
To ruska podróbka Left 4 Dead? ;)
Ja właśnie siedzę, konsumuję jabłko, jogurt a potem zabiorę się za kawę :)
A ide, jeszcze mam SEP'a :P
Coz ja nigdy nie biore wolnego w dni przed swietami i po swietach :) z racji iz wszyscy biora :p A w pracy nikogo nie ma prawie :) i caly dzien mam wolne :P
Po dwudziestu (jakos tak) latach pracy jako samodzielny, niepodlegly nikomu, nieschylajacy sie pod batem poganiaczy, wlasnie wychodze podpisac moj pierwszy kontrakt o prace.
Oby bylo warto...
Ide bo swieta za tydzien w gr