Proste i znane piosenki

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
17.03.2013 22:37
Imak
😊
1
odpowiedz
Imak
128
Senator

Proste i znane piosenki

W środę jadę na "pielgrzymkę" do Krakowa z klasą(która w praktyce oznacza zwykłą wycieczkę z wszelkimi konsekwencjami :)). Istotną jej częścią będzie śpiewanie piosenek, a mi wypadło bycie gitarzystą :) Nauczyłem się już grać podane przez księdza pozycje(kościelne), ale planujemy zagrać również bardziej rozrywkowe kawałki.
Zagramy na przykład: "Chodź pomaluj mój świat", "Autobiografia", "W życiu piękne są tylko chwile", "Whisky", "Jolka", "Człowiek z liściem", "Koniec", "Agnieszka". Chodzi mi o to abyście podali różne tego typu piosenki które wielu potrafi zaśpiewać i które nie są zbyt skomplikowane, bo do środy mam mało czasu.
Oczywiście zapytam też w klasie ale jadą z nami też ludzie których nie znam i fajnie byłoby mieć bardziej obszerny repertuar.
Ja sam mało gram tego typu piosenek i raczej nikt tam nie zaśpiewa Black Sabbath albo Blue Oyster Cult.
Planujemy też takie piosenki jak: "Nothing Else Matters" albo "Have You Ever Seen the Rain" ale oprócz mnie i mojego kolego pewnie nikt tego nie potrafi zaśpiewać więc chyba sobie podarujemy.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl