Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Prośba o przetłumaczenie tekstu (ANG)

28.06.2011 21:56
kubicBSK
1
kubicBSK
67
Legend

Prośba o przetłumaczenie tekstu (ANG)

Bardzo proszę jakąś dobrą duszę o przetłumaczenie poniższego tekstu. Zależy mi na dokładności i czasie. Z góry wielkie dzięki dla chętnego:)

Many thanks for your papers on our application.

We are not going to need for more people until after 30/33 weeks.

When the wild there, our customers need for more people, who will go forward to the autumn.

Next year in January, there will be more pressure and more manpower for new workers.

We make contact and put your name on our staff list for the summer holidays.

Our customer keeps resort closed in the weeks 27-28-29-30 After that, we know more about the job.

28.06.2011 21:59
😁
2
odpowiedz
Dawid8910
88
Jestę Hejterę

Dziękujemy za prace na naszej aplikacji.

Nie będziesz potrzebować więcej ludzi, aż po 30/33 tygodni.

Kiedy dzikie tam, nasi klienci potrzebują więcej ludzi, którzy się do przodu do jesieni.

W przyszłym roku w styczniu, nie będzie większa presja i więcej ludzi na nowych pracowników.

Wykonujemy kontakt i umieścić swoje nazwisko na naszej liście pracowników do letnich wakacji.

Nasz klient utrzymuje ośrodek zamknięty w tydzień 27-28-29-30 Po tym, wiemy więcej o pracy.

28.06.2011 22:04
kubicBSK
3
odpowiedz
kubicBSK
67
Legend

Oczywiście nie o takie przetłumaczenie chodzi.

28.06.2011 22:04
4
odpowiedz
karolix
40
Konsul

To co on^ napisał. A tak na serio to nie wydaje mi się żeby tego maila native sklecił ;]

28.06.2011 22:16
5
odpowiedz
zanonimizowany688961
26
Generał

@kubicBSK
Dawid8910 _dokładnie_ przetłumaczył podany przez Ciebie tekst, który faktycznie roi się od błędów (trzecie zdanie jest prawie całkowicie niezrozumiałe) i najprawdopodobnie był pisany przez kogoś mającego średnie pojęcie o języku angielskim.

W skrócie:
Dziękujemy za złożenie aplikacji.
Nie będzie potrzebować dodatkowego personelu w tygodniach 30-33 [chodzi najprawdopodobniej o tygodnie roku]
Kiedy nasi klienci będą potrzebować dodatkowych pracowników, zgłoszą się na jesieni.
W najbliższym styczniu zapotrzebowanie na nowych pracowników ulegnie zwiększeniu.
Umieścimy pana/pani nazwisko na liście potencjalnych pracowników na okres tych wakacji i skontaktujemy się, kiedy zajdzie taka potrzeba.
W tygodniach 27-30 ośrodek jest zamknięty. Dodatkowych informacji o pracy udzielimy po tym terminie.

28.06.2011 22:19
kubicBSK
6
odpowiedz
kubicBSK
67
Legend

Dzikouak - Z początku tekst wydał mi się do przetłumaczenie. Teraz sam wziąłem się za tłumaczenie i chyba ktoś to po prostu wrzucił do translatora. Tak, czy inaczej - dzięki za tłumaczenie:)

28.06.2011 22:21
nagytow
7
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Do Nigerii jedziesz? Ten tekst jest tragiczny.
Pewnie dwoch Polakow gada po angielsku o pracy ;)

Forum: Prośba o przetłumaczenie tekstu (ANG)