Każdy, kto ma pudełkową wersję Diablo 3, ma także 2 kody na Starter Edition, która umożliwia grę przez 30 dni na 1 akcie (jak w becie) i wbicie max 13 lvla.
I tutaj moja prośba - mógłby mi ktoś wysłać taki jeden kod na maila? :) Będę strasznie wdzięczny - już nawet ściągnąłem grę.
[email protected]
to moze niech ten temat bedzie dla cyberzebrakow z prosba o guest passy, bo wklejam te prosbe w kazdy watek o diablo
czy bylby ktos tak mily i uzyczyl mi swoj klucz do startera, musze sprawdzic jak ta gra w wersji stabilnej bedzie smigac na moim laptopie. jezeli niewystarczajaco dobrze, to odloze zakup gry do powakacjach, wiec pomozcie prosze bo to wazna sprawa;P dziex, mail - [email protected]
Nie wiem gdzie zapytac.
Chcialbym kupic ta gre w sklepie keye.pl czy ten sklep ma 100% legalne keye? Zeby nie bylo tak, ze za 3 miechy Blizzard mi zablokuje konto...
Czy jest tak, ze oni kupuja pudelkowe wersje gier, otwiera je, wyciagaja kody i tyle?
snopek9 jak już to kupili pule kluczy, bo Diablo III dostępne jest też w formie samego klucza, a grę pobierasz przez klienta
No ok, ale jest ta pewnosc czy nie?
Bo oni pozniej niby doslylaja pudelka...tylko nie wiem czy same pudelka, czy instrukcje, polyte i kod rowniez...
oni mają tam mase samych pudełek do różnych gier, nie wiem jak je pozyskują.
Dużo ludzi od nich kupiło, bo czytałem na forach - jak to wygląda w kwestii wiarygodności to zapewne okaże się po jakimś czasie. Też miałem tam zamawiać ale jak się okazało że wysyłają tylko klucze to poszukałem sobie wersji płytowej u innego źródła
Czytałem, że dostali ponad 10 tysięcy zamówień na D3 czyli duża firma. Ja naturalnie niczego nie gwarantuję.
No ludzie, nie bądźcie niewrażliwi na ludzkie cierpienie ;p
Jeden kluczyk na [email protected] i uczynicie mnie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ;p
Ok.
Teraz pytanie takie, obojetnie jaki sie sciagnie klient gry bedzie jezyk PL?
Albo inaczej.
Skad sciagnac klienta PL zeby potem wstukac kod i miec gre po naszemu?
Panowie i Panie mam prośbę o klucz do startera bo niestety nie załapałem się na otwartą betę bo nie było mnie wtedy niestety w domu a chciałem sprawdzić czy mój laptop to pociągnie, bf3 chodzi ale D3 to już nowsza produkcja. Z góry bardzo dziękuje za podzielenie się kluczem do Started Edition. [email protected].
[13] Papierkowe wymagania a rzeczywistość to duża różnica w większości przypadków więc wolałbym sprawdzić zanim kupie grę za 200zł bo laptopa raczej szybko niestety nie wymienię bo na nowego pro prostu mnie nie stać :(
ok dzieki coy
Witam, jeżeli ktoś również by miał do oddania taki kod, poproszę na [email protected] , chciałbym sprawdzić jak mi będzie smigać :). Pozdrawiam
ja też będę żebrać ;( niestety.
miałem zamiar kupić Diablo 3 w dniu premiery a tu się okazuję ,że nagły brak gotówki uniemożliwi mi ten zakup i będę mieć diablo pewnie w czerwcu.
więc jakby ktoś dał by mi ten klucz bardzo podziękuje ,a kto wie może jak będę mieć jakąś gierkę to się też po dziele :)
email: [email protected]
Moze ktos zarzucic linka do wersji UK klienta? Moj czytnik DVD jest zjechany wiec tak czy siak bede musial zgrywac z neta a wolalbym zaczac wczesniej :P
Również byłbym chętny na kodzik, mam kilkuletniego kompa i chciałby zobaczyć jak będzie sobie radził.
rogalinho86(małpa)wp.pl
Dzieki
Chcę jeszcze dziś zamówić Diablo, czy miał ktoś kiedyś do czynienia z którymś ze sklepów: ultima . pl lub playergames.pl ? Bo szukam wersji pudełkowej, ale chciałbym jakieś w miarę pewne źródło z dobrym kontaktem z klientem.
Jeszcze raz prośba o klucza - nie zostało dużo czasu ;p Ulituj się ktoś nad biedakiem!
Myślę, że jeszcze mało kto ma fizyczną wersję gry. Oficjalnie sklepy sprzedawać jej nie mogą choć czytałem, że niektóre internetowe wysyłały egzemplarze wcześniej.
@Snopek9 - Ja osobiście kupuje na keye.pl/go2arena.com (to samo) regularnie prepaidy do rożnych gier MMO , kupowałem też StarCrafta II tak jak teraz jest Diablo :) Klucz zawsze był na mailu w minutę/dwie i nigdy nie miałem z nimi problemu :)
Rowniez kupilem na keye. 12 000 egzemplarzy, skany rozsylane od dwoch dni prawie cala dobe, naotwierali sie tych pudelek :) Zrobili na mnie spore wrazenie ze im sie udalo...
Moja kopia juz aktywna :)
Gdyby ktoś był tak miły i mógł mi użyczyć kod, byłbym na prawdę bardzo wdzięczny ;)
e-mail: [email protected]