PROROK w TVP 1 o 0:20
Jeśli jest ktoś nocnym markiem to zapraszam do "Jedynki" na film Prorok o godz. 0:20.
Co prawda z lektorem, ale bez reklam. Myślę że warto, jeśli ktoś nie widział.
Reklamy to nie problem, bo można nagrać i przewinąć, ale w kanałach TVP ścieżki dźwiękowej zmieniać nie można. Dlatego wolę Polsat i TVN.
oo słyszałem wiele dobrego o tym obrazie, także chętnie obejrzę. Ale jak długo wytrwam, tego nie wiem ;)
Film ok, ale trochę nudzi i się ciągnie, a fabuła to nic wyjątkowego ani szczególnie wciągającego. Końcówka ładnie podsumowuje, ale i tak nie uważam, żeby było warto.
Z "cięższych" filmów z ostatnich lat to zdecydowanie bardziej polecam Tyranozaura.
Stra Moldas ---> Na Polsacie i TVN mozna zmienic sciezke na satelicie, czy DVB-T?
nie sluchajcie Kazia. Film jest na tyle dobry ze warto samemu sie przekonac czy nas przynudzi czy nie. :) ja rowniez momentami mialem wrazenie rozciagniecia ale i tak obgladalem jak zahipnotyzowany... bardzo odpowiada mi stylistyka i klimat francuskich filmow, a tutaj tego nie zabraklo.
ale przy okazji bardzo chetnie poznam tytuly filmow z ostatnich 4 lat, ktore Twoim zdaniem warto zobaczyc. Licze na prawdziwe sztosy i perelki, ktore byc moze mi umknely :)
@d@m -> Na satelicie, nie wiem jak z DVB-T, bo tam nie oglądam, ale sprawdź. W Cyfrowym Polsacie i nc+ można mieszać swobodnie, oczywiście nie zawsze, ale w znacznej części przypadków.
Dzisiaj natomiast o 21. Wybrać to czy Dopaść Cartera. Hm... Zresztą i tak pewnie okaże się, że nie obejrzę żadnego, bo tv zajęte albo zapomnę.