Promocje steam, którą grę wybrać ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.06.2014 00:27
😒
1
odpowiedz
malahopl
31
Centurion

Promocje steam, którą grę wybrać ?

Jeżeli dobrze pójdzie i o 2:30 zobaczymy w wyborze społecznościowym hitmana oraz batmana mam zamiar jednego z nich kupić, jeszcze nie wiem którego i z tym zwracam się do was. Którą z tych gier kupić jeżeli chciałbym pograć w coś w stylu skradankowym ? A może lepiej odpuścić sobie obydwa i poczekać na inne promocje ?

22.06.2014 00:31
Reg03
2
odpowiedz
Reg03
44
Trust me

którego batmana?

22.06.2014 00:33
3
odpowiedz
malahopl
31
Centurion

Arkham Origins, dodam że nie grałem wcześniej w żadnego hitmana i batmana, a hitman to Absolution.

22.06.2014 00:48
Reg03
👍
4
odpowiedz
Reg03
44
Trust me

NIE NIE NIE, Origins unikaj jak ognia bo to straszny wuj i kupa mówiąc krótko.
Jeśli nie grałeś w żadne batmany to polecam granie od początku, ale sam najpierw zagrałem w arkham city i jest to pozycja OBOWIĄZKOWA, gra jest cudna i szczerze wątpię by nawet nowy batman mógł do niej w jakimkolwiek stopniu startować, a asylum też jest bardzo dobrą częścią którą city bardzo ładnie ulepszyło.

Z Hitmana polecam blood money, nowy hitman ma w sobie bardzo mało hitmana, a stawia na akcję bez polotu i mi osobiście gra się bardzo nie podobała, ale to tylko moje zdanie.

także konieczne zagraj w batmany arkham asylum i city i hitman'a blood monay

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl