Hej GOLasy!
Jest promocja na GOG'u, i chciałbym zakupić dwa tytuły. Nie posiadam niestety konta paypal ani paysafecard. Zapłacenie o tak z karty podejrzewam że skończy się jakimś złodziejskim oprocentowaniem i przelicznikiem euro na pln. Byłby ktoś chętny zakupić mi te dwa tytuły (po jakimś przyzwoitym kursie) i wystawić np na allegro?:)
Z góry dziękuje.
Ty poważnie? Podejrzewam, że więcej wyniesie prowizja allegro niż ten "złodziejski kurs wymiany" waluty.
Przecież do paysafecard nie potrzeba konta. Idziesz do sklepu, który oferuje doładowania, i je kupujesz. Przy zakupie wpisujesz numer doładowania i na tym koniec. Możesz założyć konto na stronie i będziesz miał zapisane wszystko, czego nie wykorzystałeś.
Nie aktualne. Zaryzykowałem i kupiłem korzystając z karty. zobaczymy ile ta przyjemność mnie wyniesie.
[4]
pewnie dodatkowe koszta wyniosa mniej niz kosztuje rolka srajtasmy
Chyba sobie jaja robisz. Zakładając że wydasz nawet 10 euro to ewentualne "złodziejskie procenty" będą gdzieś po przecinku.
Przyjemność ta kosztowała mnie 17,17 przy cenie gry 3,99€. Czyli prowizja była w granicach 2zł. Czyli tragedii nie ma.
Kurs euro to 4,16pln. Wychodzi 16,6pln za zakup. Nie wiem jak ty to 2pln obliczyłeś. Który to bank ma euro po 3,8pln? Zaraz się przenoszę!
kjx--> W blokadach na koncie mam podaną sumę 17,14. Chyba że jeszcze za prowizję przyjdzie coś osobno zapłacić.
Nie, nie przyjdzie. I wierz mi, prowizja to kilka(naście) groszy. Gdyby to było ~2pln, to teoretycznie gra kosztowałaby 15,2pln. A to daje 3,8pln za 1€. Co jest oczywiście nierealne (bo 1€ to ~4,16pln).
[8]
gadasz! a ja myslalem, ze wszyscy korzystajacy z kart w necie to frajerzy, ktorzy daja sie naciac na kase. A jednak okazuje sie ze nie. łojezusie!