Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Program do łączenia filmów nagranych z gier ( bez zmieniania czegokolwiek - jakości czy objętości ).

06.07.2013 08:57
Alt3ir
1
Alt3ir
88
PlayForFun

Program do łączenia filmów nagranych z gier ( bez zmieniania czegokolwiek - jakości czy objętości ).

Mam pytanie do społeczności serwisu, mianowicie czy ktoś byłby w stanie polecić mi jakiś drobny programik do funkcji opisanej w temacie ? Nie chcę aby w jakikolwiek sposób ingerował w jakość, płynność czy w objętość ( jak połączę 4 filmiki po 200 mb to plik końcowy ma mieć 800mb ). Czyli po prostu najzwyczajniejsze na świecie złączenie plików video - przykład, ktoś sobie nagrywa wszystkie x-ray'e z Mortala i chce z tego zrobić jeden film, o to właśnie chodzi.

Kiedyś używałem WMM ale coś na Win 8 nie chce mi hulać a jakaś nowsza wersja ingeruje w jakość. Wkurza mnie to bo problem wydaje się banalny a szukałem i znaleźć nie mogłem, albo nie hulało, albo było płatne, albo ingerowało w jakość/płynność itd.

Czasem po prostu lubię sobie coś z gry nagrać ( bez wrzucania na "jutuba" ) - po prostu dla siebie, i czasem nagrywam parę różnych akcji i chciałbym móc je połączyć w jeden plik. Odkąd stary WMM nie działa to mam z tym problem.

06.07.2013 09:17
2
Lutz
173
Legend

virtualdub bez rekompresji

06.07.2013 09:29
kzwwdo
3
kzwwdo
75
Generał

Corel VideoStudio

06.07.2013 09:40
Alt3ir
4
Alt3ir
88
PlayForFun

Wielkie dzięki, coś mi słabo to szukanie poszło chyba skoro nic z tego nie znalazłem :). Problem z głowy.

Forum: Program do łączenia filmów nagranych z gier ( bez zmieniania czegokolwiek - jakości czy objętości ).