Dzień dobry. Chcę spytać o jedną rzecz a mianowicie: znajomi na skypie. Mam np. w znajomych koleżankę. Oboje mieliśmy się na liście znajomych. Potem miałem symbol przy jej niku ? - nie udzieliła mi danych szczegółowych mimo ze normalnie pisaliśmy. Co to znaczy? usunęła mnie z kontaktów, zablokowała? bo patrzcie. spróbowałem to sprawdzić. Założyłem 2 konto skype i zaprosiłem siebie. Kiedy z jednego konta usunąłem z listy znajomych mnie to gdy otworzyłem moje konto nadal miałem ikonkę niepodłączony a nie pytajnik mimo ze usunąłem siebie z kontaktów na 2 koncie. Więc pytam o co chodzi z tym pytajnikiem . Z góry dziękuję za odpowiedzi.
http://www.supertintin.com/blog/skype-recorder/how-to-know-if-youre-a-blocked-contact-on-skype
Upon logging in to Skype and the contacts load, check the icons beside the contact names. If you are blocked, the icon may appear like a gray “X” instead of their picture. It may also be a green tick () mark or a gray question mark. Regardless, it means you’ve been deleted.
Tylko jest taka różnica. Prosiłem kolegę by mnie usunął ze znajomych. I tak też zrobił. I miałem taki sam symbol co u koleżanki. Ale czemu nie mam takiego symbolu tak jak pisałem u góry ze usunąłem siebie z drugiego konta? na tym drugim koncie zamiast pisać wymień sie danymi czy coś to pisze dodaj do listy znajomych. A mojemu koledze nic takiego nie pisze..