Siemka, ostatnio postanowiłem coś zrobić z jednym problemem, a mianowicie nie mogę zainstalować sterowników do karty graficznej. Potrzebuję to zrobić, gdyż w nowych grach, tekstury są po prostu rozmazane i ledwo cokolwiek widać. Problem z sterownikami wygląda tak:
Wchodzę w Catalyst Control Center i wybieram żeby zainstalowało mi nowe sterowniki, cała instalacja przebiega pomyślnie, a na koniec jest napisane, że nowe sterowniki zostały zainstalowane. Wchodzę do CCC i tam jest napisane, że wersja jaką mam zainstalowaną to 11.2, a przed chwilą zainstalowałem 13.4. Nic się nie zmieniło, w grze te same problemy.
Teraz spróbowałem pobrać ze strony sterowniki i zainstalować jeszcze raz. Tutaj coś co mnie zdziwiło i przeraziło: wyskoczył mi Blue Screen podczas instalacji!
Na dole podaję info które może być potrzebne
Karta graficzna ATI Radeon HD 3800 Series
Windows Vista 64-bitowy.
Z góry dzięki za pomoc
up
Te sterowniki chyba nie obsługują nic poniżej HD5400 więc czemu na siłę chcesz je instalować?
Cały czas mi kazano je zainstalować. Na sterownikach się nie znam, a wchodząć na stronę AMD i szukając do tej karty podali mi te sterowniki. Jeśli mógłbyś to podaj proszę które sterowniki powinienem zainstalować żeby wszystko odpowiednio działało
Zainstalowałem i nareszcie działa! Dzięki