Po restarcie kompa nie mam opcji wznowienia gry w menu ani nie moge wybrac misji zadnej z wykonanych choc widac ze sa. Sprawdzalem w folderze z zapisanymi grami i tam tez sa zapisy z checkpointów. Do tej pory wszystko bylo ok nawet po restartach ,a teraz cos jest nie tak. Da sie jakos to naprawic? Bez sensu bedzie przechodzic to od nowa :/
Uszkodził się plik. Spróbuj go naprawić (właściwości dysku i poszukaj napraw) a jak to nie pomoże to albo załatw sobie savy z netu albo graj od nowa (TZN ZRESTARTUJ POZIOM). Ja miałem tak ze Splinter Cell i wystarczyło zacząć od nowa dany poziom.
dzieki sprobuje ,ale jesli chodzi o zaczecie od nowa tego poziomu to nie dam rady bo wlasnie zadnego nie moge uruchomic ale jak wejde w menu to sa ale bez mozliwosci klikniecia na nie. troche dziwne
Czyli nawet autosavy ci uszkodziło. Napraw dysk a jeżeli to nie pomoże no to savy z neta o ile nie zależy ci na achievementach. I które to call of duty? Bo napisałeś Modern Warfare 4 (no takiego to nie ma)??? Może Call of Duty 4???
tak to cod 4
doszedłem do 3 aktu i prawde mowiac nie mam ochoty powtarzac tego samego tymbardziej jesli to sie powtorzy. A saveów nie moge znalezc ale mimo wszystko dzieki