Problem z zainstalowaniem sterowników.
Nie chcą mi się zainstalować sterowniki do karty graficznej które pobrałem Z INTERNETU (niby pisze że zainstalowało ale nigdzie go nie ma)
ATi Radeon HD4650 AGB 1GB. Proszę o pomoc plss
A gdzie szukasz?
...
niby pisze że zainstalowało ale nigdzie go nie ma
Czego nigdzie nie ma? Pliku co pobierasz z netu czy co?
Pisze że zainstalowało prawidłowo wszystko,ale tak nie jest.wogule nic nie zainstalowało
...
Ja się poddaję. Anyone else?
Skąd wiesz, że sterowniki się nie zainstalowały?
Nie "pisze" tylko "jest napisane". Skąd wnioskujesz, że nic się nie zainstalowało? jakiś komunikat jest podczas instalacji, czy od razu wskakuje na koniec instalacji, czy nic się nie instaluje, czy co się dzieje? Pełnym zdaniem opisz co i jak robisz i co się wyświetla.
na koniec instalacji wyskakuje okienko i jest napisane w nim że instalacja przebiegła prawidłowo A skąd to wiem że nie mam zainstalowanych sterów,ponieważ mam zmniejszony ekran i jest wykrzyknik w menadżerze urządzeń
zaraz, zaraz, a skąd ty te sterowniki ściągasz?
EDIT: które sterowniki ściągasz? Numerek. Jaki masz system? Walnij screena tego co się pokazuje w managerze urządzeń.
Rozpakuj ta paczke ze sterownikami i zainstaluj je recznie z menadzera urzadzen. Powinnno smigac.
I (jeśli tego nie zrobiłeś) uruchom ponownie komputer po zakończeniu instalacji.
Up prawym na Moj Komputer i właściwości później w menadżer urządzeń i kliknij na ikone z wykrzyknikiem i kliknij aktualizuj sterowniki.
Jest napisane ze "Sprzęt nie został zainstalowany....",nie wykrywa mi karty graficznej zobacz na screenie powyżej
rozwiązałem problem zainstalowałem stery od hd4650.zamykam sprawę
DZIĘKI WSZYSTKIM.