problem z subskrypcją fb
Siemka mam pytanie jak mogę wyłaczyć subskrypcję powiadomień emailem na facebooku? bo wszystko "nawet gdy ktoś pierdnie" przychodzi mi jako powiadomienie na emaila....masakra...można to jakoś wyłączyć? pozdro
Prawy górny róg - ustawienia konta - potem masz po lewej po środku " powiadomienia " - no i tam juz wszystko masz co i jak .
W mailu w prawym dolnym rogu masz napis przerwij subskrypcję.

możesz na zdjeciu pokazać gdzie to jest? bo ja tu nic nie widzę sam zerknij--->
Hmm, dziwne, ale u ciebie tego nie ma.
To samo czyli co? Wejdź w mój link i zrób screena
Druga opcja: adres email. Edytuj ustawienia tak jak się to Tobie podoba.

ale po otwarciu tego "edytuj wyskakuje coś takiego------->....i nie wiem dlaczego tam nie ma tych opcji?
Wybacz. Nie jestem w stanie Ci pomóc. Masz do wyboru dwie opcje, tak jak chyba każdy. Nie wiem czego Ty oczekujesz.
oprócz tych 2 opcji można było kliknąć coś takiego "pokaż wszystkie" i tam wybierało sie dla poszczególnych....ale to mnie dziwi dlaczego w emailu nie ma tej opcji "
Zaznacz dolną opcję (tylko powiadomienia...) i tam powinno wyskoczyć Ci jeszcze więcej możliwości do regulacji. Musisz kliknąć "zobacz wszystkie".

no właśnie tej opcji nie ma :(...albo zobaczcie zrobiłem coś takiego: "wyłączyłem aktywność bliskich znajomych"..i po najechaniu kursorem na "?" wyskakuje coś takiego--->
Tylko gdzie do cholery jest ta opcja?..czy ten facebook jest naprawdę taki niedorobiony?

.
już mam o to przyczyna: gmail nie ma takiej opcji "zrezygnuj z subskrypcji", rozwiązanie: trzeba dodać innego emaila do fejsa np interia na nim powyłączać subskrypcje poprzez wiadomości w SPAMIE a następnie wrócić spowrotem na starego emaila gmaila...i wszystko gra!!!...ale dzięki za pomoc panowie naprawdę :D