Witam.
Mam dosyć nietypowy problem z Spotify. Chcę połączyć moje konto Spotify z Facebookiem, lecz z niewyjaśnionych przyczyn nie mogę. Próbowałem to robić na 3 sposoby:
1. Zalogowałem się do Spotify i w aplikacji wcisnąłem połącz z Facebookiem. Okno logowania pojawiło się w przeglądarce, a nie w tym małym okienku. Po zalogowaniu na stronie FB i akceptowaniu aplikacji pojawia się tylko napis "OK" i...nic się nie dzieję. Warto dodać, że Spotify pojawia się w "Aplikacje" na Facebooku.
2. Zrobiłem dokładnie to samo, tylko, że na telefonie. Również piszę, że poprawnie zalogowano, ale dalej nic się nie dzieję. Spotify też pojawia się w "aplikacje na FB.
3. Zalogowałem się przez konto Facebookowe w programie Spotify. Wyskoczyło okienko z dwoma wyborami, "jestem tu pierwszy raz" i "mam już konto na Spotify". Po kliknięciu w to drugie wyskakuje okno logowania. Przy logowaniu wyskakuje "nieznany błąd, proszę spróbować ponownie". Login i hasło są na pewno prawidłowe.
Dodam, że usuwanie Spotify z Aplikacji na FB przy powtarzaniu każdej czynności nie pomaga.
Jakieś pomysły? :)
Hmmmm. A nie jest tak, że Spotify działa ALBO przy założeniu konta od zera ALBO przy założeniu konta "zaloguj z facebookiem"? Jak już ktoś ma konto stworzone bez używania FB, to chyba takie łączenie nic konkretnego nie da, poza opcją pokazywania tego, czego właśnie słuchasz.
Jaki efekt chcesz osiągnąć łącząc te konta?
Nic bardzo ważnego. Po prostu chciałem udostępnić te roczne statystyki i chciałem, żeby było podpisane imieniem i nazwiskiem, a nie nickiem. :)