Cześć, mam problem przy instalacji GTA V na PC.
Mam wersję pudełkową, pliki z wszystkich 7 płyt zainstalowały się pomyślnie. Problem pojawia się, gdy mam do pobrania dodatkowe 5 GB. Pobiera się, po czym launcher sprawdza zgodność plików gry. Stwierdza, że musi pobrać dodatkowe 2,1 GB
(Z 5,04 znajduje już 2,94) Pobiera, po czym znowu stwierdza, że musi sprawdzić zgodność plików. Maksymalnie wytrzymałem 5 takich powtórek. Z góry piszę, że nie mam żadnych specjalnych znaków w nazwie użytkownika. Z gory dzięki za pomoc.
Oczywiście za każdym razem od nowa pobiera to 2,1 GB. Może poczekałbym więcej, gdyby coś się nie zmieniało, a pliki nie pobierałyby się z prędkością 600 KB/s
Nie mogę też znaleźć żadnych informacji na ten temat w internecie, proszę o szybką pomoc.
Zamknij launcher, w katalogu z grą w podkatalogu update znajdz plik z nazwą "part" i go usuń. Uruchom launcher i pozwól pobrać się łatkom od nowa.
A czy usunięcie tych plików nie spowoduje dziwnych dziur w mapie?
Pobrał się za x razem, ale teraz mam inny problem.
Gdy próbuję uruchomić pojawia się komunikat, że gra nagle przestała działać i mogę albo ponowić, albo włączyć tryb awaryjny. Czegokolwiek nie wybiorę, nic się nie dzieje, a komunikat pojawia się ponownie. I tak bez końca.