Witam. Mam taki problem z padem... Pad jest podłączony wszytko ok. Gdy włączam grę, opcje same przeskakują w menu. W każdej grze. Nic nie ruszam, po prostu samo przeskakuje, jakbym cały czas trzymał strzałkę w prawo. Po za tym wszystkie inne przyciski działają. Da się wybierać opcje, akceptować. Proszę o rozwiązanie problemu. Dzięki. :)
przed kalibracją najlepiej zainstalować sterownik, który zapewne był dołączony do pudełka z padem.
Spróbuję z tą kalibracją :). Sterowników niestety nie mam, bo pudełka od padów zniknęły w nie ujawnionych okolicznościach...
Ale sterowniki mi się same chyba bez płyty zainstalowały... Miałem na pasku ikonkę o instalowaniu sterowników Logitech.
Nie chcecie wiedzieć jak przeczytałem tytuł tego tematu, ale możecie się domyślić.
spoiler start
Problem z (część rowerowa).
spoiler stop
Stereo - wiedz, że coś się dzieję. :)
popieram zdanie kjx. Chyba, że to jakiś no-name, ale tak,czy siak sterowniki gdzieś dorwać powinieneś. :)
Nie mogę odnaleźć takiej opcji jak kontrolery gier. ;/ Windows 7
No to może w końcu napiszesz jaki to model pada? I jaki Windows?
Bo jeśli to Siódemka, to pada znajdziesz Start - Urządzania i drukarki.
Już ok znalazłem jakoś stery do tego pada... Nawet jego nazwy nazwy nie znałem, bo jak już pisałem, nie wiadomo co z pudełkiem się stało. Po zdjęciach dorwałem sterowniki. Dzięki za pomoc :)