Problem z odskakującą piłką w fifa 12

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
22.11.2011 16:45
1
odpowiedz
mati1358
6
Junior

Problem z odskakującą piłką w fifa 12

Mam pewien problem w fifa 12 a mianowicie gdy gram mecz nagle gdy podaję piłkę do zawodnika ze swojej drużyny ona mu nienaturalnie odskakuje na kilka metrów nawet nie odskakuje tylko to wygląda jak on by ją kopał na oślep problem ten pojawia się nagle dodam jeszcze że gra jest na PC i gram na klawiaturze na innych forach szukałem tego problemu rozwiązania nie było choć wielu ma z tym problem tylko że na padzie napisałem też do pomocy technicznej fifa ale niestety nie odpisali jak ktoś zna rozwiązanie tego problemu albo się domyśla jak go rozwiązać to proszę o odp.

z góry dzięki

27.11.2011 14:56
$ikus
2
odpowiedz
$ikus
53
Tottenham Hotspur Glory

Miałem tak w 11. Wychodziłem wtedy do Windowsa i znów w Fife i bug znikał.

27.11.2011 15:00
3
odpowiedz
zanonimizowany380842
107
Legend

Ja miałem to samo. W Fife 11 i 12. To raczej błąd klawiatura = gra. Jak się ma ten błąd to trudno mecz wtopiony, ale po nim szybko wyjdz z gry. Odczekaj i dopiero załaduj. I będzie już cacy.

27.11.2011 15:13
4
odpowiedz
zanonimizowany717646
27
Chorąży

Alt+Tab, jeśli nie zadziała, to odłączenie kontrolera (F2 lub F3 można "wyłączyć/włączyć" klawiaturę)

24.01.2016 07:21
5
odpowiedz
Gosciugosciu
1
Junior

Nic nie pomagalo, żadne porady, dopiero kiedy dosłownie zaczął się mecz, jeszcze w 1sekundzie, wchodzimy w opcje, dajemy wybierz strony i zmieniamy z pada na klawiaturę, gramy przez sekundę i odwracalny z klawiatury na pada, u mnie pomogło, nawet jak wychodziłem całkiem do origina, później grało się normalnie, nie wiem jeszcze jak po wyłączeniu kompa i włączeniu origina po restarcie, dodam że problem był na padzie logitech rumblepad2.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl