witam
kupiłem dziś battlefield 3 premium wersje cyfrową. Wpisałem kod na nobox.pl i po 'dodaniu nowego kodu' wyskoczył error:
Error Number: 37000
Could not allocate space for object 'dbo.kody'.'PK__kody__1BFD2C07' in database 'NOBOX' because the 'PRIMARY' filegroup is full. Create disk space by deleting unneeded files, dropping objects in the filegroup, adding additional files to the filegroup, or setting autogrowth on for existing files in the filegroup.
UPDATE kody SET kod_ip = 'moje IP', kod_ztorm_numer_zamowienia = 1995400 WHERE kod_id = 11353
Filename: D:\InetPub\wwwroot\nobox\system\database\DB_driver.php
Line Number: 330
jak próbowałem (po 1 godzinie) wpisać kod ponownie to wyskoczyło '' Błąd pobierania produktu:.GetSingleUserProduct Exception: Product not found ''
i tu moje pytanie: co mam zrobić aby pobrać premium. lub w jaki sposób mogę odzyskać pieniądze. z góry dziękuję : )
Dzieci się rzucają na szczelanki, a potem robią same problemy... Wiesz, że jesteś za mały na tę grę? 14 lat to stanowczo za mało. Battlefield dozwolony od 16.
[1] Skontaktuj się drogą mailową z kontakt(małpa)nobox.pl i tam opisz swój problem, wygląda na to że nie jesteś jedyną osobą mającą kłopoty z kluczem BF premium. Z innego wątku wynika że problem jest do rozwiązania na poczekaniu.
[3] To czy 14-latek będzie grał w BF3 to nie Twój interes misiaczku, także spadaj na drzewo :)
Swoją drogą problemy wynikają z tego że strona noboxa jest obecnie dziurawa i ma problemy techniczne, a nie dlatego że "dzieciaki rzuciły się na szczelanki".
: ) dzięki za pomoc.