Witam!!! Tak jak już napisałem w temacie mam problem z 6 misją Battlefielda 3 ; mianowicie po załadowaniu misji nic się nie dzieje, przesyłam screena: http://imageshack.us/photo/my-images/7/battlefield3operacjatow.png/, misje próbowałem włączyć kilka razy ale ciągle to samo. Prosze o pomoc.
Spróbuj odpalić końcówkę poprzedniego scenariusza, tak aby mapa mogła się przeładować.
ok, zaraz sprawdze i dam znac co i jak,
Ja natomiast w tej samej misji czyli Towarzysze mam "buga" mianowicie: po rozwaleniu wrogów w sali z komputerami mam iść dalej na pierwsze piętro do głównej sali, gdy mój towarzysz zmierza w kierunku schodów to staje pod ścianą (kryje się za nią) ja idę po schodach ale on za mną nie idzie i przy drzwiach (czyli tam gdzie powinniśmy iść dalej) nie mam żadnej interakcji klawiszem E ani nic, a tamten gościu stoi na dole i czeka na nie wiadomo co. Ma ktoś sposób na rozwiązanie tego problemu "buga" ? Bo chcę dokończyć tę misję i przejść dalej.
przeszedłem całą wcześniejszą misję, załadowało następną czyli "operacja towarzysze" i dalej to samo, nie pomogło granie w wcześniejsza misje;
ja mam ten sam problem co kolega zajac2025 i nie mam pojęcia co zrobić. Pewnie będzie trzeba poczekać na jakiegoś patcha
mam ten sam problem co Ironhiden mianowicie rozwaliłem wszystkich w sali momputerowej, idę na górę po schodach a KIRIL (partner w tej misji) stoi przed drzwiami i nic ;/ proszę o szybką odpowiedź .
U mnie problem polega na tym że: gdy jestem na peronie goniąc typa z bombą. To gdy go pokonuje a on lezy i włącza się polecenie spacji (aby go wrzucić na tory). To moniotr robi sie czarny i nie widać co sie dzieje, w tym momencie on jakoś się oswobadza i mnie wrzuca bo misja jest nie udana. To samo gdy pokonuje mnie w walce i juz leże, wtedy gdy tez po chwili monitor staje sie czarny a akcja dalej leci tyle że nie widze tego i mnie wrzuca na tory.
Wczesniej myślałem ze to przez sterownik o którym powiadamiało mnie przy włączeniu gry (aby zainstalowac nowszy). Zainstalowałem, komunikatu juz nie ma ale czarny ekran jest nadal. Ostatnia rzecz jaka spróbowałem to z trybu : normalny dałem na niski, też nie pomogło. Nawet zmiana ustawień na średnie w grafice nie pomogła (choc akurat komp udzwignie max). Poprostu chwytam sie czego sie da aby dalej grać.
Co poradzicie? Moze przesłałby mi ktoś sava'a zaraz za tą akcja na peronie?
Spróbuj odpalić tą misję na innym poziomie trudności. Kiedyś komuś to pomogło w misji "Gilotyna"
Udało Ci się przejść tą misję Ironhiden ? Jak udało to napisz jak . Z góry dzięki ;)
Witam. Na innej stronie widziałem podobny wątek. Podobne trzeba podobno trzeba pobrac specjalne sterowniki do BF3 z tej strony http://battlefieldo.com/nvidia-ati-bf3-drivers-released/ nie wiem co jest z sterownikami AMD ja osobiście pobrałem stąd (sterowniki pod viste / 7 ) - http://www2.ati.com/drivers/hotfix/catalyst_11.10_preview/amd_catalyst_11.10_preview3_win7_vista.exe
Mi pomogło :D Powodzenia !
Jednak samemu udało mi się rozwiązać ten problem. Przyczyną jest spolszczenie, żeby ta misja ruszyła normalnie trzeba usunąć pliki spolszczające czyli pl.toc i pl.sb i wrzucić do tego folderu oryginale liki językowe. A później można z powrotem spolszczyć grać normalnie. Pozdrawiam ;]
[quote]Jednak samemu udało mi się rozwiązać ten problem. Przyczyną jest spolszczenie, żeby ta misja ruszyła normalnie trzeba usunąć pliki spolszczające czyli pl.toc i pl.sb i wrzucić do tego folderu oryginale liki językowe. A później można z powrotem spolszczyć grać normalnie.[/quote]
Rozumiem że pisałeś to do mojego problemu? Póki co ścignałem savy i gram od kolejnej misji. Jak skończę gre to moze zrobie jak poleciłes aby ja całkiem ukończyć :)
@Evven
można wiedzieć gdzie pobrałeś te savy ?
Znajdziesz na chomiku :)
Takiej kaszany jak ta gra to jeszcze nie spotkałem. Jestem w ostatniej misji "wielki nieszczyciel". Powtarza się sytuacja zpociągiem, tyle że gdy jesteś na końcu pociągu walczysz "wręcz" z typem który do ciebie mierzy z broni. Niby na yt ludziom udaje się za pomocą (myszki) pokonac go. Mi jednak nic to nie daje(kilkadziesit razy próbowałem). Ma ktoś jakąś porade jak czynić??
Jednak da rade, raz mi się udało trzeba na przemian lewą i prawą myszki próbować. Niestety zaraz znów poległem na innych poleceniach... I tak od początku
niestety nie moge ich znalesc na chomiku nie wiem jak ci sie udało je znalesc. Jak byś mógł to podaj link to ważne.
Z góry dzięki :)
W większości przypadków problemem są zawieszające się skrypty - trzeba startować grę do początku etapu do skutku. Ja, np. musiałem 6 razy odpalać misję "Towarzysze" zanim pojawili mi się obaj ruscy w samochodzie (4 razy odpalał mi się pusty i 2 razy tylko z jednym).
Przyznam się szczerze - tak zabugowanej w skryptach gry już dawnej nie było. Ogólnie producent dał lekkiej dupy - w tym stanie gra nie powinna wyjść z fazy "beta"
Dekarz123 -> sorki one nie były z chomika
http://www.wupload.com/file/1697413066/bf3mu_www.darkwarez.pl_theft.rar
Hasło:
www.darkwarez.pl
Też mam problem z tą samą misją towarzysze co opisał Evven. Nic nie dała zmiana poziomu trudności misji na łatwą.
Ściągnąłem te sejvy i jak teraz zrobić żeby zacząć od następnej misji na poziomie średnim a nie tak jak jest wymagane łatwym ?
Witam mam problem banalny ale nie mogę się z tym uporać. Kiedy kończę akcje w budynku i po akcji z policją wchodzę do tunelu przejścia w kamienicy który prowadzi na ulicę towarzysz biegnie mam go na oku ale zaraz dostaję w czapę nie wiadomo z od kogo jak itd.. Jest jakiś patent na to ale nie mogę dojść jaki i co mam zrobić. Może ktoś podeślę info jak z tego wybrnąć i przejść dalej.
ja wiem co zrobić - po prostu trzeba obejrzeć filmik początkowy
mi to podziałało polecam tak zrobić a w rzie wątpliwości odpiszcie.
odpiszcie mi czy się wam udało
ja tą misję przeszedłem
według mnie najłatwiejsza
Witam mam problem banalny ale nie mogę się z tym uporać. Kiedy kończę akcje w budynku i po akcji z policją wchodzę do tunelu przejścia w kamienicy który prowadzi na ulicę towarzysz biegnie mam go na oku i nie moge schowac broni a na filmikach automatycznie sie chowa za momecik wyskakuje mi Misja nie udana uciekl wiecie cos na ten temat ???
ja mam problem z dogonieniem koleśa z bombą w "operacji towarzysze" jak gościeu wbiegł na to przejście a skuter blokuje drogę a ja nie wiem którędy mam iść
jak pokonac tego bandyte z bąbom na peronie jakie przyciski czym ??? Misja towarzysze