Problem z launcherami Skyrima i Fallouta Nev Vegas

Forum Gry RPG
Odpowiedz
05.05.2013 02:27
1
odpowiedz
Rafix303
10
Legionista

Problem z launcherami Skyrima i Fallouta Nev Vegas

Witam mam problem z tymi launcherami ponieważ po zainstalowaniu gry gry próbuję włączyć launcher ten się włącza i wyskakuję launcher a na nim napis ,, Fallout New Vegas/Skyrim will now detect your video hardware and set video options accordingly '' Potem biorę ,, OK '' potem przejerzdżam myszką po napisach w launcherach one migają i po 2 seknudach error i ,,program przestał działać '' raz na jakiś czas wyskoczy po czekaniu napis ,, video settings have been set for medium quality '' wtedy mogę normalnie poruszać myszką ale gry i tak nie mogę włączyć :( Jeśli znacie rozwiązanie mojego problemu to prośba, poświęćcie te 5 minut i napiszcie co i jak :(

05.05.2013 03:07
2
odpowiedz
Inquisitio
117
bling

W bibliotece gier Steam kliknij PPM na nazwie gry i sprawdź spójność plików gry.

05.05.2013 03:11
Devilyn
3
odpowiedz
Devilyn
217
Organised Chaos

Kiedyś jak grałem w New Vegas włączony w tle raptr crashował grę...

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl