Mam pewien problem z grafiką w AC2, a mianowicie, przy przemieszczaniu się po mieście elementy krajobrazu nie generują mi się tak szybko jak bym chciał. Co chwila przede mną pojawia się a to jakiś kamień, krzaczek, element jakiejś budowli (przykłady można by mnożyć). Myślałem, że to wina karty graficznej, Radeon HD 6800 Series, ale przecież spełnia wymagania. Wkurza to tak niesamowicie, że ledwo idzie grać. Co prawda grę już kiedyś przeszedłem, ale niedługo chciałbym ją sobie pewnie przypomnieć (pod warunkiem, że wszystko będzie się wystarczająco szybko generować), więc jeżeli macie jakieś pomysły, by mi pomóc, proszę podzielcie się nimi ze mną.
Ja mam Radeona HD 6850 i pamiętam ze też miałem takie różne "problemy", ale w sumie olałem to bo mi nie przeszkadzało i działo się to tylko w oddali, tak na horyzoncie a nie tak jak u Ciebie że pojawiają się to "przed Tobą"
Popróbuj w ustawienia zwiększ zasięg widzenia i szczegółów (jesli tam jest coś takiego w ustawieniach)
Mam to samo na 4850, gtxie 570 i gtxie 580. Nic nie pomaga. Z internetu wyczytałem, że to normalne zjawisko.