WITAM. KUPIŁEM ORYGINAŁ SLEEPING DOGS I NA POCZĄTKU KIEDY DOCHODZĘ DO PEWNEGO MOMENTU GRY KOMPUTER SIĘ WYŁĄCZA . INSTALOWAŁEM NOWE STEROWNIKI DO GRAFIKI (GTX 550 TI) I TO NIC NIE POMAGA .
W ŻADNEJ INNEJ GRZE NIE MIAŁEM TAKIEGO PRZYPADKU A GRAM W DUŻO NOWOŚCI .
CZY KTOŚ MIAŁBY JAKIŚ POMYSŁ JAK NA TO ZARADZIĆ BO MI SIĘ JUŻ SKOŃCZYŁY POMYSŁY
czy miał ktoś z was może też taki problem z grą ?
A jeżeli komp się całkowicie wyłącza to, sprawdź temperaturę na procku np. programem HWMonitor.
Jak będzie 60+ stopni to możesz czuć się zaalarmowany. W takim przypadku trzeba będzie odkurzyć kompa w środku.
Sprawdzenie spójności plików powinno pomóc jak gra po prostu wychodzi do windy.
temperatura 55 stopni . Ale tym bardziej to dziwne że zawsze w jednym momencie gry ciągle w tym samym się wyłącza komputer. Grałem w wiele innych nowych gier które też mają spore wymagania i nigdy nie było takiego problemu. Zainstalowałem nowe sterowniki do grafiki też to nic nie pomogło .
Sprawdzałem antywirusowym programem dysk że może to przez wirusa też nie.
Czy może ktoś ma jakieś inne pomysły . ?
moment na początku gry gdzie jestem na straganie w celu wymuszenia haraczu . Kiedy dochodzę do miejsca zmiany ubrania na inne i chce zmieniać komputer się wyłącza.
Dziwne. Posiadam oryginał wiec nie ma mowy tu o jakimś złym craku itp itd
niestety to nic nie pomaga .:( . Może jakiś inny pomysł ?
Spróbuj przeinstalować direct x, grę całkowicie wywal i od nowa. Procek i grafa nie kręcone? Nie wiem co można jeszcze doradzić.
procek i grafika nie kręcone . Direct X sam sie zainstalował który był na płycie z grą .
Spróbuje przeinstalować ale wątpie że to coś pomoże dlatego że wcześniej miałem pirata i w tym samym miejscu był ten sam problem.:(
detale zostały zmniejszone i problem pozostaje nadal
Pousuwaj wszystkie stare sejwy z gry. A jak to nie pomoże to zagraj na innym kompie lub u kumpla i zobacz czy też wystąpi ten błąd.
Problem w tym że innego kompa nie mam a dziwne jest to że tak się dzieje że się wyłącza
Wgraj patche, zaktualizuj sterowniki/ spróbuj wgrać starsze wersje, przeinstaluj grę.