Problem z grą Sacred 2 Fallen Angel
Mam windows 7 64bitowego ale gdy włączam gre, wszystko się ładnie zaczyna, mam start wybór postaci i zaczyna mi tak ścinać lekko i podkład muzyki też ścina. Wchodzę w grę o ile zdąże gram w tym czasie też od czasu do czasu zaczyna ścinać i mi się za 2minuty albo i szybciej gra wyłącza. Nie wiem co się dzieje, może mi ktoś pomóc? Czytałem wiele forum ale nie wiem o co kompletnie chodzi, kilka osób wymieniło sterowniki karty dzwiekowej, bo podobno jakaś jest za mocna i zmieniali na słabszą, ja absolutnie nie rozumiem. Proszę o pomoc i pozdrawiam
PS Mój komputer spełnia wszystkie wymagania systemowe. Gra z serii Pomarańczowa Kolekcja Klasyki.
Znajdź forum dedykowane dla tej gry i tam szukaj pomocy. Z tego co pamiętam, to wiele osób miało z nią problemy (między innymi ja). Jest bardzo czuła jeśli chodzi o wersje sterowników, i innego softu towarzyszącego. Spróbuj zainstalować najnowszą wersję physX, pościągaj najnowsze sterowniki do swoich urządzeń, wgraj najnowszą wersję directx 9.
http://www.nvidia.pl/object/physx-9.12.1031-driver-pl.html
Oczywiście nie zapomnij też ściągnąć najnowszych patchy do gry, jeśli wersja którą posiadasz nie jest najnowsza.