Problem z FIFA12

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
14.11.2011 20:18
😒
1
odpowiedz
zanonimizowany793878
12
Legionista

Problem z FIFA12

Witam mam następujący problem.Odpalam grę FIFA12 wybieram język tworze konto i wybieram drużynę dla której maja być przydzielone te punkty :lol: .Gdy wybrałem to wszystko zapisuje drużynę i pojawia się problem gdyż wyskakuje komunikat że nie można zapisać pliku i mam do wyboru ANULUJ,PONÓW,KONTYNUUJ BEZ ZAPISU :x co bym nie wybrał i tak przechodzi mi do okna startowego :shock: (chyba ze PONÓW próbuje bez skutku zapisać)gdzie jest Runey pisze Fifa12 i nic więcej się nie pojawia i nic nie można kliknąć :sciana: .Gra jest nieoryginalna.Prosiłbym o szybka pomoc mam mam dosyć nowego laptopa o systemie Windows 7 64 bity.Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi :spoko:

14.11.2011 20:49
😃
2
odpowiedz
zanonimizowany766738
21
Konsul

Gra jest nieoryginalna

15.11.2011 11:01
3
odpowiedz
zanonimizowany793878
12
Legionista

tak gdyż chciałem zobaczyć jak wygląda i planuje sobie kupić fife12 na mikołaja ;D żeby grac przez neta bo to mnie interesuje ale chciałbym najpierw zagrać w nieoryginalną i zobaczyć jak się prezentuje ;(

21.11.2011 14:55
STARKILLER22
4
odpowiedz
STARKILLER22
60
LVL 90 SCRIBE

http://hol-games.pl/fifa-12-demo.html

W zupełności wystarczy żeby zdecydować o zakupie.
Jak chcesz coś wiedzieć proszę pytaj.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl