Czy ktos jest mi w stanie pomoc? Od 3 dni probuje sie zalogowac na fb ale ciagle wyskakuja mi 3 komunikaty zalezne od tego czy sie loguje z telefonu, z aplikacji, czy na stacjonarnym kompie. Ich tresc mowi jednoznacznie ze moje konto jest niedostepne z powodu problemu na stronie lub inna wersja : facebook jest niedostepny z powodu prac serwisowych. Oprocz tego pisza sprobuj ponownie za kilka minut XD. Znajomi sie normalnie loguja. Oprocz tego zglosilem problem facebookowi lecz echo mi odpowiedzialo, nawet nie chcialo im sie wyslac wiadomosci robot. Ech...
Proszę naprawdę o pomoc :D
Normalnie widzą mój profil mogą do mnie pisać.
Ktoś ma może jakiś pomysł???
Ciagle tak samo. Mogli to zrobic hakerzy???
Logowalem sie w szkole stacjonarnie przez jedna siec i wifi przez inna. W domu probowalem rowniez i stacjonarnie i mobilnie
O o o zapomnialem jeszcze, ze logowalem sie przez hotspota od kolegi
Robilem
Ciagle nie rozumiem dlaczego to tak dlugo trwa. Czytalem o podobnym problemie ale tam trwalo to tylko 2dni
Przykro mi ale zostałeś skazany przez Marka Zuckerberga na wykluczenie i zapomnienie. On czasami robi takie jaja przypadkowym osobom. Mówili o tym w CNN. Nie masz konta nie istniejesz. Nie ma Cię!
No to fajnie
Dobra a tak na serio?
Wciąż nic
Ktoś może jeszcze pomóc????
Wyczyść CCLEANEREM
Po co? Przecież nie może się zalogować z żadnego miejsca.
Może zastosuj się do tego co jest napisane w ramce i "przeczytaj więcej informacji na temat przyczyn wyświetlania tego komunikatu."
Czytałem i stosowałem się aż do upływu 48 godzin bo to nie jest chyba normalne, nawet jak napisałem w wstępie, wysłałem do nich zgłoszenie tej sytuacji, ale, co również napisałem wcześniej, nie odpisali nawet na to automatyczną wiadomością typu: [...]dziękujemy za poświęcony czas (bla, bla, bla)... to jest dla nas bardzo ważne, ale nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na wszystkie wiadomości e-mail[...].
Po problemie. Facebook dziala. Dzieki wszystkim, ktorzy odpowiedzieli na ten temat ;)