Po instalacji gry i próbie jej uruchomienia wyskakuje taki błąd: http://www22.zippyshare.com/v/85828367/file.html
Mam świeżo postawiony system Win 7 Ultimate 32bit, DirectXy i wszystkie niezbędne rzeczy. POMOCY!!! :(
Problem powtarza się przy probie instalacji innych gier,natomiast te zainstalowane wcześniej (na innych partycjach) działają
Zabawne, pirat ma problemy z piracką grą. Idź zapytaj swoich kolegów od których to pobrałeś.
To wygląda tak jakbyś miał grę w wersji pirat!!!
Idź zapytaj swoich kolegów od których to pobrałeś.
Znajac zycie koledzy w przeciagu godziny odpowiedza i naprawia problem. A ty majac problemy np. z grą na steam co zrobisz? zapewne napiszesz do pomocy technicznej ktora i tak ma cie w dupie :P.
[1] sprawdź spójność plików gry
A nie przepraszam to pirat, więc jedyne lekarstwo to kupić tę grę.
Na bank to jest pirat, bo gra jest steamworks, więc by się w katalogu steama zainstalowało,
jakby mi tu jakiś pirat zarzucił, że przecież można teraz wybrać miejsce instalacji nawet jeśli gra jest steamworks, to odpowiadam od razu: znajdź mi jednego człowieka, który segreguje gry ze względu na wydawców i dla każdego ma oddzielny folder
Dragon_666 - w przeciągu to może co najwyżej przewiać. Mając problemy z grą należy sprawdzić jej forum. Zwłaszcza, że z poziomu steam jest to banalnie proste. Oczywiście w przypadku [1] to nie ma sensu.