Witam.Na początku chcę powiedzieć że od samego początku kiedy złożyłem kompa (za bagatela 3.500 zł.) mam same z nim problemy.Od kilku dni gra w BC2 do przyjemności nie należała.Gra tak jakby przycinała- wina kompa.Dzisiaj nagle płynność gry powróciła (z ładniejszą grafiką).Problem w tym że gra się jakby to powiedzieć pomniejszyła.To znaczy jest obraz na całym monitorze ale znacząco postacie jak ikrajobraz zrobiły się mniejsze.Miał ktoś z tym problem? Tak jak mówie kompa mam totalnie ześwirowanego ale może ktoś zna problem?
Ustawienia grafiki w grze? Jeżeli o to chodzi to są takie jak zawsze wcześniej były.
Zrób zdjęcie ekranu bo nic nie rozumiem...
Niestety rozdzielczość jest taka jaka była czyli 1920x1020 (czy jakoś tak).Chodzi poprostu że w grze BC2 wszystko jest mniejsze niż przedtem ludzie, mapa itp. samo się tak zrobiło
Upewnij się, że masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej. Możesz też przeinstalować grę i sprawdzić czy problem się powtarza. W ostateczności, możesz też napisać do dystrybutora gry (a jeśli to nie pomoże to bezpośrednio do developerów) i opisać im swój problem - być może błąd leży po ich stronie (np. z obsługą pewnych modeli kart graficznych etc.).
OK.Przeinstaluje grę jednak porzucam głupiego kompa na rzecz PS3.