Jestem teraz w londynie i chce kupic bilet powrotny do domu do Katowic. Jednak gdy rezerwuje bilet na tanie-loty.com moja karta jest odrzucona i nie moge dokonac platnosci:/ karta visa electron (mbank ekonto).
Co robic? Na lotnisku ta karta przejdzie? Sprobowac gdzie indziej rezerwowac.
Mój znajomy również miał problemy z kartą mBanku przy zakupach w sieci (iTunes, Steam). Natomiast transakcje w terminalach zawsze działały normalnie.
Wczoraj na LHR też mi nie przeszła karta mBank i Alior niestety... Kumpel podszedł w Warszawie do kasy i mi kupił tutaj bilet a ja dziś przyleciałem...
mbank ma specjalne ekarty do platnosaci w necie. Nigdzie nie mialem z nia jeszcze problemow.
nie ma mbank żadnych specjalnych kart, sprawdź najpierw czy nie masz polokowanych transakcji przez internet/telefon w panelu użytkownika, bo te standardowo są zablokowane. Mało tego zawsze możesz zadzwonić na infolinie i uzyskać informację dlaczego transakcja została odrzucona.
edit: mówiąc o kartach specjalnych miałem na myśli że nie trzeba ich mieć do płatności przez internet, wystarczy większości przypadków zwykła debetówka do konta
Jak mi ktos w Polsce moze kupic bilet z londynu do Polski? Sprawa PILNA!