Czy jest jakiś patch, żeby polepszyć działanie prezentacji stworzonych w Powerpoincie 2007? Na podglądzie slajdy idą normalnym tempem, a gdy włączam na pełny ekran to zwalnia. Z góry mówię, że komputer spełnia wymagania. Jeśli nie ma na to żadnego sposobu to może jest jakiś program, którym mógłbym przerobić prezentację na film z wszystkimi efektami w takiej samej jakości?
nie ma takiego patcha chyba
SULIK ->Już prędzej przerobiłem WordArty z efektami na obrazy PNG i nie miałem żadnych filmików i trochę polepszyło się, ale dalej chodzi wolno.
A może jest jakiś program do tworzenia filmów z prezentacji, mam na myśli sam układ, czas i efekty slajdów, muzykę mogę dorzucić osobno w movie makerze.
Wydaje mi się że masz za dużo albo grafiki w tej prezentacji albo coś jest nie tak z wyświetlaniem poszczególnych elementów, już raz mi się też tak przytrafiło i jak pozmieniałem tempo wyświetlania to później już wszystko było OK
Są płatne programy, które konwertują plik prezentacji do filmu. Jak chcesz za darmo, to może hypercam?
Tylko, że Latex to nie taka prosta sprawa jak PowerPoint :P
Trochę poprzycinałem wszystkie obrazy, aby nie wychodziły poza widoczny obszar. Zauważyłem, że pewne efekty tj. rozwinięcie czy zanikanie(to drugie w mniejszym stopniu) spowalniają u mnie prezentację - mógłby ktoś potwierdzić czy u was jest podobnie z tymi efektami?
Ten Hypercam podoba mi się, tylko jak ustawić go, aby nagrywał w rzeczywistym tempie?