Szukam prezentu dla partnera. Chodziłoby mi o grę akcji, przygodówkę lub strzelaninkę (a najlepiej wszystko w jednym :D) na xbox 360. Nie najdroższą (maks 60-70 zł). Jest on fanem GTA V, Amazing Spider-Man, Call of Duty i Left 4 Dead. Może są to mało związane ze sobą gry, ale własnie w tych kręgach wiem, że by mu coś pasowało. Jak na razie udało mu się znaleźć dwa pomysły. Mianowicie "SILENT HILL HD COLLECTION" oraz "METRO LAST LIGHT + DLC LIMITED". Macie jeszcze jakieś propozycje? I co sądzicie o tym, co już wymyśliłam?
Doczytałam, że jednak ta druga gra jest zbyt podoba do "Thief". A to raczej ma być więcej strzelania niż chowania się :) Pomóżcie.
Alan Wake, Gears of War (2,3), Red Dead Redemption, Dead Space (wyłącznie pierwsza część)... można wymieniać jeszcze długo.
Silent Hill HD Collection odradzam, bo jest to odświeżenie tych gier skopane.
Ciężki wybór co wybrać, bo pełno jest fajnych gier. Może jak lubi Left 4 Dead to kup mu coś o zombie, np. Dead Rising.
DEUS EX HUMAN REVOLUTION DIRECTORS CUT - A to?
Wspomniany wyżej Bulletstorm.
W Deusie jest dużo skradania, choć jest też możliwość przejścia gry strzelając do wszystkiego co się rusza.
Ktoras z czesci Gears of war , albo wspomniane przez Ciebie metro last light , tez bedzie fajne.
Jeśli ma konsole podłączoną do internetu, to może warto zastanowić się nad kartą zasilająca konto o jakąś kwotę np 50zł? Wtedy wyda to na co chce, grę czy dodatek do jakiejś jaką już ma. Mniejsze ryzyko nietrafionego prezentu.