Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Premiera The Last of Us Remake na PC i PS5 jeszcze w 2022 r

08.06.2022 10:53
PanWaras
1
PanWaras
100
Legend
Image
Wideo

Premiera The Last of Us Remake na PC i PS5 jeszcze w 2022 r

Bardzo możliwe, że premiera The Last of Us Remake na PC odbędzie się jeszcze w tym roku. Od wielu miesięcy mówi się o odświeżonej wersji hitu Naughty Dog. Gra ma zadebiutować na początku września, z plotek wynika, że za udoskonalenie TLoU odpowiada studio założone przez Sony przede wszystkim z myślą o tym remake’u.

Jeff Grubb wspominał o projekcie kilka tygodni temu w materiale Kinda Funny Gamescast (https://www.youtube.com/watch?v=bu3T0AhYLmw&ab_channel=KindaFunnyGames). Twierdził, że TLoU Remake zadebiutuje w okresie świątecznym 2220 roku. Teraz otrzymaliśmy kolejne potwierdzenie tegorocznej premiery. Użytkown Treść skopiowano z Lowcygier.pl ik The Snitch zamieścił Tweeta, z którego wynika, że The Last of Us Remake pojawi się już 2 września na PlayStation 5 i komputerach osobistych. Zapewne gracze będą mogli zakupić The Last of Us Remake na Steam i Epic Games Store, tak jak miało to miejsce przy dotychczasowych wydaniach gier Sony na PC.

The Snitch jest stosunkowo nowym „leakerem”, jednak udostępnił pełną listę gier z ostatniej prezentacji State of Play na parę godzin przed faktycznym wydarzeniem, dlatego możemy wnioskować, że rzeczywiście ma wgląd do tegorocznych planów Sony.

źródło: https://lowcygier.pl/aktualnosci/premiera-the-last-of-us-remake-na-pc-i-ps5-jeszcze-w-2022-r-wiele-na-to-wskazuje/

post wyedytowany przez PanWaras 2022-06-08 10:54:37
08.06.2022 11:12
2
odpowiedz
zanonimizowany1371143
0
Konsul

Od dawna mówi się, że ta gra wyjdzie na PC a gry z PS5 niemal wszystkie będą na tej platformie i to jeszcze w tym roku, tylko konsolowcy oszukuja sami siebie wmawiając, że to marzenie pecetowców. Z czego to wynika? Nie wiem. Zazdrość, czy oburzenie, że oni specjalnie kupili konsolę, a ich gry wychodzą na inne platformy.

08.06.2022 11:36
grish_em_all
3
odpowiedz
4 odpowiedzi
grish_em_all
250
Grish

A ja nigdy nie rozumiałem i nadal nie rozumiem dlaczego istnieją jakieś podziały na konsolowców i pecetowców. Tym bardziej nie rozumiem najbardziej zidiociałych członków powyższych grup, którzy marnują tlen i energię na wyzywanie się wzajemne. Jakby takie trudne było zaakceptowanie faktu że każdy gra na tym na czym chce i czerpie z tego frajdę i jest to jego indywidualna sprawa.

Jeżeli plotki się potwierdzą i TLoU wyjdzie na PC, to chętnie ogram. Jakoś tak się złożyło że nigdy nie miałem w domu konsoli (nie licząc Pegasusa :P) bo przy każdej okazji gdy pojawiał mi się w głowie pomysł żeby sobie kupić, od razu była druga myśl "niepotrzebny wydatek, przecież mam peceta". A biorąc pod uwagę co już wiem o tej grze i jaką ma opinię wśród graczy i nie tylko, myślę że mi się naprawdę spodoba i wciągnie jak bagno.

08.06.2022 11:40
3.1
zanonimizowany1372326
1
Pretorianin

A ja nigdy nie rozumiałem i nadal nie rozumiem dlaczego istnieją jakieś podziały na konsolowców i pecetowców. Tym bardziej nie rozumiem najbardziej zidiociałych członków powyższych grup, którzy marnują tlen i energię na wyzywanie się wzajemne. Jakby takie trudne było zaakceptowanie faktu że każdy gra na tym na czym chce i czerpie z tego frajdę i jest to jego indywidualna sprawa.

Problemem jest tutaj nazywanie gier z konsol exclusivami. Wtedy uzytkownicy konsol mysla sobie, ze sa super i w ogole, bo ich gry sa exclusive - wyjatkowe. Bo to nasze i nikt inny nie ma prawa w to zagrac, jezeli nie posiada konsoli. Chore myslenie. Korpo same napedzaja ten caly burdel. A gracze, jak ciemna masa, ida za nimi...

post wyedytowany przez zanonimizowany1372326 2022-06-08 11:43:18
08.06.2022 11:43
3.2
1
zanonimizowany1371143
0
Konsul

Up - dostałeś minusa za prawdę i trafne podsumowanie. Console alert !!!

08.06.2022 11:45
PanWaras
3.3
PanWaras
100
Legend

Powiem to tylko raz, to nie miejsce na kolejne przepychanki międzyplatformowe, to info o możliwej premierze TLoU Remaku na PS5 i PC. Opluwanie wychodzi z jednej, jak i z drugiej strony, także darujcie sobie, i skupcie się na istocie wiadomości. Każde tego typu zaczepki będą chowane.

post wyedytowany przez PanWaras 2022-06-08 11:46:09
08.06.2022 11:48
3.5
zanonimizowany1372326
1
Pretorianin

Widze, ze komus nie podoba sie, ze ktos ma swoje zdanie. Ide stad...

post wyedytowany przez zanonimizowany1372326 2022-06-08 11:48:11
08.06.2022 12:19
Wiedźmin
4
odpowiedz
1 odpowiedź
Wiedźmin
49
Legend

Póki co pewne są tylko porty Pc:
20 czerwca - Uncharted 4 + Uncharted: The Lost Legacy
12 sierpnia - Marvel's Spider-Man

Plotki od dawna są na temat portów Bloodborne w wersji zremasterowanej, Ghost of Tsushima, Demon's Souls remake.
Pewnie kiedyś też będzie Persona 5 Royal skoro Persona 4 zadebiutowała już na blaszaku.

The Last of Us remake podejrzewam będzie miał premierę dopiero w 2023 roku i będą chcieli zgrać się z serialem HBO. Ale bardziej prawdopodobne, że początkowo gra będzie tylko dostępna na Ps5.

post wyedytowany przez Wiedźmin 2022-06-08 12:20:49
08.06.2022 13:48
4.1
zanonimizowany1371143
0
Konsul

Wiesz: te 4 miesiące jakoś wytrzymamy

Forum: Premiera The Last of Us Remake na PC i PS5 jeszcze w 2022 r