Może młodsi którym zdarzyło się oglądać Alternatywy 44 kojarzą tego Pana ? Miał on swój udział w tworzeniu programu Joystick. Legenda początków gier w Polsce i pierwsze LetsPlay.
https://youtu.be/gj_YqpYTpTk?t=142
Znam go, jest zawziętym fanem serii "Civilization", w swoim czasie współpracował bodajże z Gamezillą i Gram.pl
Bardzo sympatyczna postać. :)
Ja jak przez mgłę pamiętam właśnie jego recenzje Civilization.( nie mogłem znaleźć na YT) Do dziś uważam że była to najlepsza gra w jaką grałem pod względem długości grania i czerpania z niej przyjemności.
Jan Serce.
Wszystkie programy komputerowe z lat dziewięćdziesiątych ubiegłego wieku powodowały szybsze bicie serca. Dreszczyk emocji, czy się na wideło nagrało jak byłem w szkole i jeśli tak, to dzień już był udany.
Telekomputery, Joysticki, Komputerowa Szkoła Marka Peryta, i... już nawet nazw nie pamiętam, mogłem oglądać wszystko, co było o grach lub komputerach.
Oglądałem nawet jak szwaby grają telefonami w Hugo na Kabel 1, ale to już było nieco później :D
ed. Był kiedyś taki antywirus mks_vir i on miał bazę efektów wizualnych skatalogowanych już wirusów, to nawet ją można było oglądać godzinami.
Pan Kaczor był też narratorem (czy też omawiał samouczek, nie pamiętam) w starutkim symulatorze gier, chyba Klik and Play? Tworzyło się swoje prościutkie platformówki. Facet wie co lubi i lubi co wie :)