Jestem w trakcie robienia, a raczej zatrzymałem się. Nie mogę zdać egzaminu wewnętrznego. W mojej szkole jazdy jestem zmuszony zdać ten test (teraz żałuję, że ją wybrałem),aby mnie zapisali ma egzamin państwowy. Pochodziłem już 3 razy i miałem kolejno: 64,64,65 pkt. Jak długo mam to zdawać? Będę tam łaził tysiąc razy aż zdam? W tym tygodniu mam następny i już się denerwuję, że nie zdam.
Małe pytanie ode mnie. Słyszałem, że prawko można zdawać 3 miesiące przed ukończeniem 18 lat. To prawda?
Ke? Skoro nie możesz zdać wewnętrznego to państwowego też nie zdasz i tylko wtopił byś kasę na kolejne podejścia. Z tego co wiem to w każdej szkole jazdy wymagają zdania wewnętrznego przed przystąpieniem do państwowego.
Ksionim - na 3 miesiące przed 18 możesz zacząć naukę w szkole jazdy, ale w momencie zdawania egzaminu państwowego musisz już być pełnoletni
Teraz można zdawać egzamin państwowy miesiąc przed pełnoletnością, a naukę zacząć 3 miesiące przed.
Na egzaminie państwowym możliwe, że miałbym inne pytania, więc zdałbym. Zdam teraz wewnętrzny i co mi to da na państwowym? Trafię na inne pytania.
A co do nauki to robię sobie w domu egzaminy i zawsze zdaję. Teraz dostałem inną płytkę to zobaczę na tej.