Prawie, bo w zasadzie to nie 1, a 5 miejsce.
ALE! No właśnie jest ale. 3 pierwsze czasy to Lotus Elise i czas został wykręcony na kierownicy. 4 miejsce to BMW M3 GTR na klawiaturze. 5 miejsce to ja z tym że muszę czekać na zatwierdzenie wyniku. Jak na razie mam dla Was tylko filmik na yt:
https://youtu.be/q2wNmNEBZls
Więc tak jakby mam 1 miejsce jeśli chodzi o wynik Carrerą GT na klawiaturze.
W praktyce...No właśnie, gdzieś za górami za lasami w krajach 3 świata na pewno zyje jakis czlowiek cyborg co nic innego w życiu Nie robi tylko nawala w MW i wykręcił wynik np. 5:05 na klawiaturze tylko nie wrzucił tego do netu.
No ale mniejsza. Ja się i tak cieszę :d
Mam czas 5:21 Więc gdy już mi zweryfikują to na stronie speedrun, to wskocze na 5 miejsce
Nie, tu nie ma żadnych cheatów.
Po prostu Carrera GT z Full częściami od Junkmana.
Welp, każdy potrzebuje hobby.
Podobne rzeczy wyczyniałem na NFS Porsche Unleashed. Choć nigdy nie zaowocowało to rekordem światowym.
Chyba trzeba zainstalować Most Wanted. Najlepszejszejszy NFS ever.
Nie no ja się Was serio boję xD
Nie pisałem tu już wieki, w dodatku informacje o tym że gram w NFS MW od 6 roku życia napisałem jakieś parę dobrych lat temu i to nie z tego konta a tu czytam, że każdy nadal mnie na wylot zna i pamięta :V
Ja nie chce nic mówić bo mam szacun do Ciebie za takie ciśnięcie w tą grę ale mam wrażenie że w paru momentach spóżniłeś sie z nitro wychodząc z zakrętu i może przez to straciłeś te sekunde czy pare.
jeszcze w znak walnął :P
Eee, właśnie co do nitro to ja do siebie aż tak zastrzeżeń nie mam. Bo nawalając 90% życia w MW, zrozumiałem że jak dajesz nitro wychodząc z zakrętu ale jeszcze skręcając to je trochę marnujesz bo prędkość się praktycznie nie zwiększa. Dlatego odpalam nitro zawsze na całkowitym wyjściu jak już nie trzymam klawisza skrętu. A przynajmniej staram się tak robić :D
Błędów jest od cholery, spokojnie mogę zrobić 5:17 Czy coś w tych okolicach.
W 1:38 źle odbiłem przez co potem linia jazdy się zwaliła w następnych sekundach, w ogóle już w 1:35 słychać jak mocno odpuściłem gaz. 2:15 mi się też nie podoba ten skok, a 2:21 To tragedia po której odruchowo ręka leciała w kierunku escape i już chciałem powtarzać wyścig. Bo z sekunde tam straciłem. No ale uznałem że już kij z tym i jade dalej.
Na samym końcu też spieprzyłem. 5:15 wyniosło mnie na drugi pas.
Ogólnie no dużo idzie urwać. Bardzo dużo :D
A no znaki to tam kij, jak w słup uderze albo np o ścianę się mocniej otre i stracą z 20kmh, to od razu restart. Znaki jeszcze dopuszczalne chociaż irytują.
Ogólnie jak sobie jeżdżę tak o dla zabawy, to mam skill 10x większy :V W takim wyścigu gdy próbujesz wbić się do światowego top 10 to normalnie masz ciśnienie 200/160 A jak wyścig skończysz to się łapy trzęsą ;)
Spokojnie, wiem jak to brzmi, ale siadłem do kompa pierwszy raz w tym tygodniu, od jakoś 3 miesięcy. Mało gram :D
Komp nadal z komunii że nie masz nic lepszego do roboty? :D
Ok, wredność mode off ;)
Tak czy inaczej długa trasa(no w sumie World Loop) i zastanawiam się jak tu te 25 sek dałoby się zaoszczędzić więcej, bo kilka to luźno ale aż tyle hmm...
Poza tym ktoś mógł wykręcić kiedyś wynik i nawet o tym nie wie, że jest rekordowcem(np ja :D) grałem w tę grę masę godzin dawniej ;)
Z komunii to akurat nie, ale moc ma podobną jak ten komunijny :D
Zastanawiam się, co za ludzie łączą proca 1.7ghz i windowsa 10.
To jest z niewielu gier co mi działa :V
A czemu 25 sek? Chodzi o to, że do pierwszego miejsca?
Wszyscy gratulują a Ja współczuję bo to nie jest normalne..
smutne te twoje życie..
O, oceniłeś GTA V na 0.
Dziwny koleś..
Serio na 0 dałem? Zaraz to muszę zmienić o_O
Poza tym, życie mam spoko. Teraz zagrałem pierwszy raz od 3 miesięcy. A poprzednia przerwa był A prawie 4 letnia. Teraz znów wszedłem w posiadanie swojego kompa ale odpalam go od święta :D bo gry już nie bawią, no chyba że właśnie MW ;)
Tak w skrocie:
Nudziło mi się dziś, to znowu do MW siadłem.
3 miesiące temu zacząłem nową grę i powiedziałem sobie że pierwszy raz zrobię 100% (bo mimo iż MW ukończyłem kilkadziesiąt razy to nigdy nie zrobiłem serii prob) i tak właśnie już 3 miesiące się bujam i gram bardzo okazjonalnie :D
Rzeczywiście dziwny typ, robi to co lubi, chory chyba jakiś, a przecież powinien robić to co inni lubią p-prawda?
A no i skrzynia biegów oczywiście manual.
Bo z automatem nie ma co liczyć na 5:30 :)
Gz
Ja też mogę się pochwalić pewnym wyzwaniem, nie wiem czy kiedykolwiek ktoś tego wcześniej dokonał, zabicie Manusa na SL1 NG+6 (najtrudniejszy) złamanym prostym mieczem
O trochę lepiej :D
Oczywiście nie nagrałem heh...
A wysłany wynik jest ten poprzedni. No ale już trudno
Miejsca w klasyfikacji mi to nie zmienia.
Edit
zdjęcia nie wrzuciłem
Już jest
W MW to każdy może. Zagraj w NfS 2 SE ze mną, to pogadamy;)
haha, w nfs to kazdy moze, zagrajcie w mario ;)
UWAGA UWAGA HEHE
Tak wiem że #nikogo, aleee...
Oglądając przejazdy runnerów przede mną, zauważyłem że gość na 4 miejscu ten z BMW...to cheater. Użył modu żeby móc zmodyfikować M3.
Ogólnie jest tak, że w MW nie można tej M3 zmodyfikować, tylko wygląd - lakier naklejki itp. W dodatku otrzymujemy te auto z nitrem na 1 poziomie. Takie nitro kończy się po 3 sekundach. Oglądając filmik od tego typa zauważyłem że ma nitro na 3 poziomie...5 sekund zajmuje jego opróżnienie. Skoro jego M3 jest zmodyfikowane, to musiał do tego użyć modu/trainera. A regulamin speedrun mówi jasno, że nie można używać żadnych modów i "no junkman M3". Tak więc może ktoś powie, iż żem konfident. Ale zgłosiłem to do adminów speedrun i aktualna klasyfikacja prezentuje się tak, (przy okazji się pomyliłem bo 2 pierwsze to Lotus A nie 3):
1 Miejsce - Lotus Elise Kierownica
2 Miejsce - Lotus Elise Kierownica
3 Miejsce - Porsche Carrera GT Kierownica
4 Miejsce - oszukane BMW M3 GTR Klawiatura (wkrótce zostanie to chyba usunięte).
Tak więc jak już usuną tego cheatera + zaakceptują moje zgłoszenie to wskocze na 4 miejsce i "oficjalnie" będę mistrzem świata jeśli chodzi o czas zrobiony na klawiaturze.
Heh, no i to...tyle :V
Może sobie piwo wieczorem otworzę jako wyraz celebracji.
Koledzy, to już oficjalne :D
Gratki! Nie wiem jak duże jest środowisko speedrunnerów MW, ale nawet jeśli założymy, że jest ono dość wąskie to wciąż jesteś, wśród tej mocno konkurencyjnej grupy, na pierwszym miejscu na klawiaturze.
Piwo jak najbardziej zasłużone, na zdrowie!