Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Praca sezonowa za granicą

28.02.2015 21:15
1
Wilczurr
28
Centurion

Praca sezonowa za granicą

Witajcie,

w maju będę kończył liceum i na pewno chce wybrać się do pracy, ponieważ trzeba sobie zarobić na studia. A więc będę wolny od początku czerwca no aż do września.

I wydaje mi się, że najlepszą możliwą opcją byłoby znalezienie pracy za granicą, bo w krótkim czasie zarobiłbym fajne pieniądze. No, ale że nie mam takiego szczęścia i nie mam raczej nikogo za granicą to jest problem. Wszyscy mi odradzają agencje jako pośredników, dlatego zapytam tu na forum, bo dlaczego nie:

Może miałby ktoś możliwość załatwienia pracy za granicą na okres wakacyjny?

Proszę, bez głupich komentarzy, bo zapytać naprawdę nie szkodzi,

Dzięki.

28.02.2015 22:30
2
odpowiedz
MaXXii
87
Generał

Od załatwiania roboty są znajomi a nie forum, czy wy serio już nie widzicie innych opcji poza "Internetem" ?? kiedyś tego w ogóle nie było i każdy umiał sobie dać rady.
A jak nie masz znajomych to do pośredników pracy którzy przyjeżdżają zza granicy w celu werbunku Polaków. A to gdzie oni są musisz się już sam dowiedzieć.
PS: Nie wiem czy warto jechać tylko po powrocie od tak dać kilka tysiecy fiskusowi potem.

28.02.2015 22:36
3
odpowiedz
zanonimizowany891786
66
Generał

czy wy serio już nie widzicie innych opcji poza "Internetem" ?? kiedyś tego w ogóle nie było i każdy umiał sobie dać rady.
To po kiego ch*** siedzisz na necie ? wylacz internet, przeciez kiedys tego nie bylo..

03.03.2015 21:24
4
odpowiedz
Wilczurr
28
Centurion

a sobie podbije!

Forum: Praca sezonowa za granicą