Cześć. Słuchajcie. Gdzie można wypozycjonować/zarekalamować swoją firmową stronę aby była widoczna na 1 stronie w wyszukiwarkach oraz ruch na niej wzrósł? Płatne metody wchodzą w grę.
Na logikę te firmy, które pod hasłem "pozycjonowanie stron" są na pierwszej stronie to znają się na tym najlepiej.
Napisałem do 3 wlasnie tych firm ktore wyskakuja jako pierwsze i nawet nie raczą odpisać a zachwalaja "odpowiedź do 24H" Dlatego czekam na jakies dalsze propozycje.
Musisz sie liczyc z koniecznoscia wydania niemalej kasy, nawet kilku stowek miesiecznie za jedna fraze (w zaleznosci od trudnosci pozycjonowania), jesli chcesz miec strone na 1 miejscu. Na Oferii jest dzial z takimi ofertami i mozesz tez zlozyc wlasna okreslajac warunki, wowczas pozycjonerzy sami sie zglosza proponujac cene.
Samo poprawne napisanie strony, umieszczenie jej na szybkim serwerze i regularna aktualizacja często pomaga. Znajomi mają hodowlę psów dość popularnej rasy - na początku byli na 5-10 stronie, teraz są na pierwszej, ale trwało to ponad rok pięcia się powoli do góry.
Z własnego doświadczenia wiem, iż pozycjonowanie to dość żmudna i czasochłonna forma reklamy. Warto więc samemu zainteresować się innymi formami reklamowania działalności, a pozycjonowanie zlecić profesjonaliście. Moje strony pozycjonowane są przez firmę DAMTOX i jestem zadowolony z tych usług. Pozycje czasem skaczą, aczkolwiek szybko wracają na pierwsza stronę wyników.