Nowy Boardwalk w budowie po huraganie Sandy
A drzewo jest przepiekne. Nie moge sie napatrzec.
gdzie to?
O co chodzi z tym wątkiem?
A drzewo jest przepiekne. Nie moge sie napatrzec.
W kwestii formalnej - to jest drewno, a nie drzewo. Drzewo to roslina przed scieciem.
O co chodzi z tym wątkiem?
Autor wątku jest obecnie w Long Beach NY hotel Allegria i własnie z tego cudownego miejsca pozdrawia Nas wszystkich na forum a dodatkiem tego są 3 zdjęcia.
Delstar tez niby mieszkal w stanach i co? A moze to jego konto :0.
bo zloteuszy to delstar, drugiego takiego przygłupa z us and a na tym forum nie było :)
[14]
to wszystko wyjasnia
[14]
No to sie zgadza tak, teraz dwie rzeczy pasuja, miejsce zamieszkania i powiedzy ze inteligencja a raczej jej stan.
Mi wystarczy raz się przejść po polskiej plaży, czy to nad morzem, czy gdzie indziej by się lepiej cieszyć jako facet. Zgadnij czemu.
Pozdr. Delstar - wróć z avatarem z browarkiem, bardzo ładny był.
Niezłe ceny mają w tym hotelu za pokoje.
Baw się dobrze.
Dzieki !
W tylku mam plaze bo plaze zawsze moge miec ale basenik na dachu jest przekozacki. Ten klimacik, fajne driny podawane do lezaczka lub baseniku no i nie taki maly ten basen jak myslalem. Poplywac mozna co akurat uwielbiam. Nie chcialem wiochy odstawiac robiac zdjecia basenu ale z rana o 8 wczoraj chyba udalo mi sie cyknac widok z basenu. Nie wspominajac ,ze to jedyny hotel z basenem na dachy na LI.
Jak dobzre czasem zmienic otoczenie ... relax na maxa
nie chciałeś odstawiać wiochy robiąc foty basenu, wolałeś odstawić wiochę robiąc foty plaży...
bo nikt w Polsce plaży nie widział na oczy
A jak się nazywał ten kolo z GOL-a co studiował amerykanistykę w Polsce i mieszkał (pomieszkiwał?) w USA? Dość spoko był, lubiłem go czytać, ktoś pamięta nick?
Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale cały ten wątek jest próbą żałosnego pochwalenia się, że się wyjechało za ocean ?
Nie ma to jak Polacy :D Ktoś wyjechał i nas pozdrawia i zamiast mu życzyć dobrego i podziwiać zdjęcia to wszyscy się kłócą i narzekają na ceny i ze w Polsce tak nie ma :D Kocham ten kraj XD
zloteuszy - opisałbyś jak wyglądało zdobycie wizy, ile kosztował lot i zakwaterowanie itd. itp. Sam od dawna planuję wypad do USA ale nie mam jaj by to wszystko zorganizować (lub czasu...)
zloteuszy - proszę o Twój nick na jednym ze zdjęć, (kartka z podpisem) żeby potwierdzić wiarygodność całego wątku. ;)
[32] Popieram! Jak nie będzie karteczki to znaczy, że kłamca! Wcale bym się nie zdziwił..
Oj ludzie opanujcie się...
zloteuszy zazdroszczę i to bardzo! :)
[34]
Oj strasnie mi popsiules caaaly wyjazd no. Nie uwierzysz mi .. ojejciu co ja teraz zrobie .. hlip hlip ;(
[35]
Dawno tak sie nie wyluzowalem. W dupie miec wszystko i wszystkich na chwile z wyjatkiem ukochanej osoby ... piekne. w 4 dzien juz sie nudzilo i chcialo sie wracac na szczescie bo nie lubie wracac gdy nie mam na to ochoty :)
No i zalozylem sobie przynajmniej raz w roku wyjezdzac gdzies na kilka dni tak jak ten wyjazd. Bo wyajzdy ze znajomymi to nie to samo a co chwile gdzies sie jezdzi. A w sumie powrocic do tych wyjazdow bo kiedys tak robilem. Inaczej sie widzi sasiedztwo i weszystko co dookola na codzien.