Elo ziomy. Mimo iż to strona o grach ,wcale nie oznacza,że musimy cały czas o nich pisać. Na forach pojawia się wiele postów nie na temat. Tu możecie pisać je do woli-o czym tylko chcecie. Więc, kto pierwszy?
Nie jestem twoim ziomem.
Pytanko. @Cyber Rekin---to do mnie czy do Freemana992? @Freeman992---Ja też. @domin12---Nie ma za co, obejdzie się.
Ale żeby mieć hodowlę truskawek trzeba mieć swoje nasiona...
Ej Snack! To że napisałem, że możecie pisać co wam się podoba,nie znaczy...chwila! To będzie zajebiste forum o byle czym! @Snack3rS7-Mogę ci parę nasion pożyczyć,jeśli chcesz.
@Snack3rS7 Ale kiedy ja uwielbiam truskawki...
No to idź do tesco, widziałem kilo po 4,99.
Ale nie takie, tylko polskie jadam inne nie
Boże...zsikam się... @Snack3rS7---Nie wiem już,co ci doradzić:-D Wiem! Przerzuć się na pomarańcze lub mandarynki...;-)
Niczyim. Samym swoim panie ,,generale''. To,że mam niższy od ciebie gry-online level, nie znaczy,że jestem gorszy.
No to poczekam do lata...
Ostatnio kołacze mi się po głowie pewna piosenka sprzed wielu lat, (może i 20) śpiewał to jakiś polski zespół, żaden z popularnych w tamtym okresie, to był chyba ich debiut - melodię pamiętam a słowa... hmm... coś tam "podmiejski pociąg ... zwolnił ... co za pech ... chciałem Cię dogonić ... " i coś tam, jasna cholera nie mogę się od tego uwolnić i nie uwolnię dopóki nie wysłucham :)
@Snack3rS7-Nie ma potrzeby czekać do lata-moja ciotka ma hodowlę truskawek w hiszpanii a tam jest chyba ciepło więc mogę ją poprosić,żeby mi paczką wysłała parę truskawek. Mogę ci kilka pożyczyć...:-)
Siema Nfs47 (to ja Adrian ze szkoły wiesz ;d)
Siema Adriano2000PL.Chciales napisac ze studiow, a nie szkoly.
Chciales napisac ze studiow, a nie szkoly.
WTF?
Jolojolo...
Dziekuje za pozwolenie
Serio,aha, fajnie.
Srał goły dupa go boli srałby jeszcze ale mu sie nie chce.
9UM5-8SYY-PZTY-WXH7-RCD5