Witam, próbuję powiązać kartę kredytową z kontem paypal, w celu błyskawicznego doładowania, wypełniam te wszystkie pola związane z kartę i wyskakuje błąd po nacisnięciu kontynuuj, pisze że ta karta została odrzucona przez bank ktory ją wystawił. Wiecie o co kaman, spotkał się ktoś z czymś takim?
1. Karta nie jest kredytowa, tylko platnicza
2. Karta jest w calosci wykorzystana (nie ma srodkow)
3. Karta ma zablokowane platnosci internetowe
4. Karta ma wyczerpany limit na platnosci internetowe
5. Karta jest niewazna.
Karta nie służy do doładowania konta paypal. Podpina się ją po to by nie udostępniać danych karty wszędzie, gdzie coś kupujesz no i ewentualnie po to by zapłacić za coś kartą tam, gdzie np. można płacić tylko paypalem. Co do pytania to może Twoja karta nie obsługuje płatności przez internet?
Jesli chodzi o mBank być może to zwykła z delfinkiem lub inna standardowa nie obsługuje PP. Musisz miec eKarte.
[3] No wiem że nie służy do doładowania, i chyba będzie tak jak mówisz że nie jest obsługiwana.
Byłoby prościej gdybyś dokładnie napisał, co to za karta... Bo "delfinki" i "kulki" działają, tak a propos posta [4]
Nie musisz płacić karta. Opcja szybkiego doladowania konta działa błyskawicznie.
Kredytowa? O ile się nic nie zmieniło to jeśli nie jest to karta srebrna (i nie chodzi tu o wzór karty :P) to płatności przez internet ma zablokowane. Zresztą znajdź umowę i przeczytaj, wszystko jest tam napisane.
dziwne mam inteligo z tej samej stajni czyli pko i żadnych problemów z płatnością kartą nie ma, czyżby pod własną marką oferowali coś gorzej?
Nie wiem jak teraz, po zmianach i reklamach z Szymonem, ale swego czasu - właśnie tak było.