Informacja pochodzi z profilu Geralda Bausera ze strony LinkedIn.
Żadna nowość - kilka miesięcy temu pokazali nawet trailer.
tytuł gry roku 2013 mają w kieszeni
kit z Diablo 3, nic nie równa się mojej ekscytacji przy premierze GTA...
[5] może literówka tylko
ArenaNet - Guild Wars 3 (in progress)
LOL, jeszcze dwójka nie wyszła a oni już trójkę chcą prezentować/ zapowiadać?
[5] No właśnie
W sumie to może się okazać prawdą, najpierw fragment trailera w zapowiedzi gamescomu, teraz to
Chociaż trochę dziwi mnie, że Rockstar pcha się na taką imprezę, bo nawet nie musi.
Ten GW3 to pewnie zwykła literówka, miało byc 2.
Nie, to nie jest prawda. Ile razy jeszcze Wam głąby trzeba będzie tłumaczyć, że Rockstar nie był na e3 od chyba 2006 roku, a na gamescomie to chyba w ogóle? Ile razy Wam trzeba tłumaczyć, że wszystkie gry swoje reklamują tylko i wyłączenie za pośrednictwem internetu, ewentualnie czasem wrzucając zapowiedź ekskluzywną do Game Informera? Też jestem bardzo podekscytowany, ale to nie znaczy, że mam przestać racjonalnie myśleć. Chcecie GTA, to czekajcie na nowy numer GI, albo wchodźcie na stronę Rockstara codziennie, a nie zawracacie głowę jakimś gejskomem, i śmiesznymi plotami który dosłownie KAŻDY może wrzucić do internetu i podawać się jako pracownik firmy (to takie nawiązanie z mojej strony do "przecieków" bodajże z marca, które oczywiście żadnymi przeciekami nie były, ale pół growego internetu uwierzyło w te debilne informacje z 4chana).