Witam mam LTE od Polsatu i router huawei b315 , ktrory jest wielkim Gow.. i mam na niego wyje....
1 zewnetrznych anten nie bylo w zestawie
2 co jakis czas sam rozlacza internet , nie dziwota ze na wifi rozlacza , ale na podlaczeniu kablem zeby tak sie dzialo zal
nie jest to wina tego ze ja mieszkam w jakims kijowym miejscu bo akurt jestem w plamie lte sprawdzalem to na stronie plus polsat oraz na niezaleznej [link] nawet widze nadajnik tu bo jest niedaleko mojego domu ten router to syf, nie potrzebuje porad typu co zrobic aby ten router dzialal ok, raczej myslalem ze polecicie mi jakis dobry moze byc z gniazdem na karte sim ale tez nie musi wystarczy usb to dokupie sobie juz modem zalezy mi zeby
1 dzialal na kazdej technologi w tym na lte
2 nie rozlaczal sie zebym nie musial go wyjmowac z pradu i ponownie wpinac jak to ma miejsce z tym huawei
Porzyczylem od kolegi modem usb i jak zaladowalem do niego karte to internet zapierdzielal ani razu nie stracilem polaczenia z netem wiec to nie jest wina ani mojego lapka i systemu na nim wgranego ani tez nie jest to wina ze mieszkam gdzies gdzie nie ma lte , ewidentnie jest to wina huawei tego syfu , polecicie jakis inny lepszy , pytam tych co maja internet lte i mieli juz stycznosc z kilkoma routerami. Z gory dzieki i pozdrawiam
Mam na sprzedaż router LTE Huawei B593s-22, którego używałem 2 lata. Nie miałem z nim żadnych problemów. Jesteś zainteresowany?